Betonvloer polijsten

De look van beton is erg in momenteel. Toch kiezen mensen vervangende producten als beton zoals keramische tegels of marmoleum met een beton structuur. Wil je een echte betonnen vloer dat is dat ook mogelijk.

Door een cementdekvloer of betonvloer te polijsten krijg je een goed afgewerkte betonvloer. Uiteraard zou ik het niet zelf gaan proberen wat ook de vakman heeft enkele vloertjes moeten testen tot hij weet wat tot een perfect resultaat leidt. Ga dit dus niet op je eigen vloer proberen als je het echt mooi wilt hebben.

Naast het polijsten van betonvloeren zijn ook natuursteenvloeren of granito vloeren te polijsten. Na het polijsten van vloeren ziet deze er weer als nieuw uit. Vooral een oude granito vloer is de moeite waard om weer nieuw leven in te blazen.

Vragen over het polijsten van vloeren? Laat het me weten .

Betonvloer Polijsten Kosten Prijs

Heb je een vraag? Reageer op dit artikel

3 Reacties op "Betonvloer polijsten"

Abonneren op
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd

Ik heb eigenlijk dezelfde vraag als Dominque hierboven, het is lastig iets hierover te vinden op internet.

groet Murielle

Hallo,

Ik ben me aan het orienteren voor een nieuwbouwwoning om de standaard cementdekvloer die daarin wordt gelegd te gebruiken als eindvloer. Dus die moet dan gepolijst worden en vervolgens behandeld (lakken of impregneren). Heb jij een richtprijs de m2 voor deze werkzaamheden?

Groet,
Dominique

wpDiscuz