Samen een badkamer uitzoeken

Samenwonen en dan samen een badkamer uitzoeken. Voor de een heel makkelijk voor de ander weer een mega uitdaging. De een wil grijs wit combinaties, de ander gaat juiste voor de warmere beige bruin tinten of felle kleuren. Lastig is dit wanneer je samen nog niet precies weet wat je beide mooi vindt.

Hoe kom je er samen uit?

Allereerst lijkt het me handig dat jullie samen veel inspiratie en voorbeelden verzamelen op inspiratie websites zoals deze. Gaan jullie dan voor strak modern, landelijk modern of heel klassiek? In tegel- of badkamershowrooms is de keus vaak ontzettend groot. Hierdoor raak je al snel de draad kwijt in de richting van jullie badkamer. Dit is ook mooi, ohh en deze!

Komen jullie er samen echt niet uit dan kan het heel handig zijn om een designer in te schakelen die jullie wensen goed in kaart weet te brengen en jullie een totaalplaatje kan voor schetsen. Uiteindelijk draait het om het totaalplaatje.

Wensen jullie hulp om toch samen tot een mooi eindresultaat te komen? Laat het me weten. Een nieuwe badkamer is toch iets waar je jaren lang tegenaan kijkt en waar je plezier van wilt hebben.

Heb je een vraag? Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz