Badkamer Georgia en Ronnie

De badkamer van Georgia en Ronnie van “The Block Australia” sprak velen erg aan. Bekijk hun badkamer daarom hier.

Deze ensuite baadt in prachtig natuurlijk licht dankzij de superhoge plafonds en natuurlijk een dakraam. De juryleden vonden het ook geweldig, en merkten het vergelijkbare kleurenpalet en de inrichting op als de aangrenzende slaapkamer.

Deze jongens zouden deze week onze keuze zijn geweest voor de eerste plaats. We bedoelen dat het architecturale verfijning uitstraalt en dat er een prachtig gevoel van balans en harmonie is. We hebben nog nooit een kitkat-tegel ontmoet waar we niet van hielden en omdat ze hem om de kamer wikkelden, was het gebruik van wit een slimme keuze. De halfhoge richel is een trendy functie die stijlvol en functioneel is. Yes’s allround van de jury en ons!

Meer Artikelen

  • 57
    Hoe breng je vinyl behang aan? Vinylbehang aanbrengen doe je zo! Met dank aan Klusidee.nl Benodigdheden: Speciaal voor het aanbrengen van vinyl- en textielbehang hebt u een brede rubber roller nodig, een kunststof spatel en een vachtroller. Voor het wegwerken van blazen, een injectiespuit, voor het behangen achter een radiator,…
    Tags: de

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op