Badkamer goedkoop renoveren

Badkamer goedkoop renoveren. In de meeste badkamer zijn al tegels aanwezig. Alleen de kleuren combinatie of het 15×15 tegeltje spreekt je niet meer zo aan. Hoe knap je een bestaande maar goed functionerende badkamer goedkoop op? Dat ga ik je hier nu allemaal vertellen.

Badkamer goedkoop renoveren
Badkamer goedkoop renoveren

Badkamer goedkoop renoveren? Waar bespaar je op!

Bekijk waar je op kunt besparen! Vaak functioneert een badkamer nog prima. Wanneer dit het geval is, bekijk dan of het echt noodzakelijk is om de tegels te verwijderen en te voorzien van nieuwe tegels. Wellicht kun je het gewoon laten zitten en dit laten stukadoren. Een stukadoor maakt dan gebruik van Betokontakt. Een primer waarmee je ook gewoon over tegels heen kunt stukadoren. Verf dit in de gewenste kleur, door het gewoon te sauzen met een schrobbare muurverf. Voor de natte gedeeltes gebruik je een cementgebonden uitvlakmortel. Ook dit kan al heel mooi opzich zijn.

Doe heel veel inspiratie op

Bekijk op internet naar badkamers in de kleuren die jezelf ook in je badkamer hebt. Je vindt vast genoeg voorbeelden waarin je veel overeenkomsten ziet met je eigen badkamer. Haal hier alle plus punten uit. Je zult zien dat je met een paar aanpassingen al een hele mooie badkamer kunt creëren.

Bespaar op duur sanitair en badkamermeubels.

Probeer op marktplaats een leuk dressoir op de kop te tikken met spiegel. Is het niet je gewenste kleur? Schuur deze dan op en pak bijvoorbeeld een parket olie om deze op de juiste kleur te brengen. Maak van dit meubeltje iets leuks. Plaats hier een wastafel op en je hebt meteen een gaaf badkamermeubel.

Kleed het leuk aan

Bij de action heb je genoeg gave accessoires waarmee jij je badkamer leuk kan aankleden. Door dit te doen breng je sfeer in je ruimte. Je bent nog geen 100,- euro verder en je badkamer ziet er gaaf uit! Bespaar eventueel niet op je focus-point. Juist door iets meer geld uit te geven aan één meubelstuk of accessoire, geeft het de badkamer een extra luxe uitstraling.

Meer Artikelen

  • 10000
    Metro tegels badkamer, het kan nog steeds. De een heeft een heel oubollig idee wanneer ze aan metro tegels denken. De ander weet het juist in een heel ander jasje te steken. Zelf ben ik niet heel snel voor kleine tegels. Ze moeten of dan wel iets heel bijzonders hebben…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op