Badkamer Groningen Vesta

Badkamer Groningen Vesta. Zit je in de oriënterende fase dan is het uitzoeken van een badkamer in het begin erg lastig. Tenminste als je nog geen idee hebt welke style bij je past. Hier enkele goede tips voor de mensen rondom Groningen.

Badkamer Groningen Vesta Peizerweg

Het Woonforum Vesta in Groningen aan de Peizerweg is absoluut de moeiste waard om er een kijkje te nemen. Niet eens zozeer voor het aanschaffen van woonaccessoires of artikelen voor in je badkamer. Nee juist ook in de oriënterende fase zie je hier leuke opstellingen voor in je woonkamer. Hier zie je ook wat de trends zijn. Kortom gewoon kijken dus.

Badkamer wasstraat inloopdouche grote kiezel
Badkamer wasstraat inloopdouche grote kiezel
Badkamer kiezel douche pebble tegels
Badkamer kiezel douche pebble tegels
Pebble Tegels Kiezels in Badkamer
Pebble Tegels Kiezels in Badkamer
Houtlook tegels in badkamer
Houtlook tegels in badkamer
Badkamer mozaiek tegels
Badkamer mozaïek tegels
Sfeervolle moderne badkamer
Sfeervolle moderne badkamer
Badkamer Groningen Vesta Houtlook
Badkamer Groningen Vesta Houtlook
Badkamer Groningen Hoendiep
Badkamer Groningen Hoendiep
Badkamer Groningen Vesta Peizerweg
Badkamer Groningen Vesta Peizerweg

De Baderie zit gevestigd in het Woonforum Vesta in Groningen. Zeker handig om hier te informeren hoe en wat ze voor je kunnen betekenen.  Zij kunnen je helpen met het in kaart brengen van je wensen en dit omzetten tot je droombadkamer. Uiteindelijk wil je een droombadkamer en dat allemaal binnen je budget. Zou toch mooi zijn als je dat voorelkaar weet te krijgen.

Om te beginnen zeg ik altijd weet wat je wilt. En voordat jij dit weet wil je wel weten wat de opties allemaal zijn. Doe daarom altijd eerst inspiratie op. Je wilt namelijk na een paar maanden tegen jezelf zeggen, hmm eigenlijk had ik deze stijl net even wat mooier gevonden. Had ik dit maar eerder geweten. Kortom wanneer jij je vooraf goed hebt verdiept in de vele opties qua stijlen, voorkom je dit soort gevallen.

Voor het uitzoeken van tegels adviseer ik sowieso namens je installateur, een kijkje te nemen bij Julius van der Werf Tegelhandel in Groningen. Zij helpen je hier vakkundig in je zoektocht naar de badkamer wand en vloerbekleding die je voor ogen hebt. Door hier te beginnen weet je tenminste zeker dat je kiest uit het grootste assortiment in tegels voor wand en vloer.

Mocht je vragen hebben? Laat het me weten en laat je reactie achter!

 

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Stappenplan nieuwe badkamer. Hier een aantal handige tips die je goed kunt gebruiken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Uiteraard verschilt het elke keer iets. Toch hier de belangrijkste punten voor jou op een rij. Stappenplan nieuwe badkamer. Hier de 5 punten! Het ontwerpen van je ruimte.…

2
Geef je mening

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Cin Huybrechts

Sfeervolle moderne badkamer: welke houtlooktegel is dit? Wat zijn de afmetingen?

Cin Huybrechts

Sfeervolle moderne badkamer: welke tegel houtlook is dit en wat zijn de afmetingen? Het lijken precies lange plankel.