Badkamertegels Betonlook

Badkamertegels Betonlook Trend

Betonlook tegels zijn razend populair momenteel. Een van de redenen is dat het als vervanging voor Beton Ciré word gebruikt. Beton Ciré is namelijk lang niet zo geschikt in een badkamer als velen altijd zeggen. Hoe dit komt is niet precies te zeggen. Vaak ligt het aan het achterliggende werk. Mocht je dus toch voor Beton Ciré gaan? Kies dan echt de juiste vakman die de complete badkamer doet. Zo blijft hij verantwoordelijk voor eventuele problemen in de toekomst. Nu kan niet elke stukadoor ook de installatie van badkamers doen en Vice Versa . Ook hierom de reden dat Betonlook tegels in de badkamer het beste alternatief is.

Badkamertegels Betonlook Vinden

Mocht je op zoek zijn naar betonlook tegels of heb je een installateur nodig? Offerte

Eerder schreef ik over het leggen van houtlook tegels. Hierin schreef ik dat ze ook ontzettend veel worden toegepast in badkamers de laatste tijd. Onderstaand merk is de Flaviker Backstage.  Zij hebben tevens in de houtlook tegels onder de naam Flaviker Dakota. Samen een ijzersterke combinatie.

Wanneer je dus eigenlijk het liefst Beton Ciré had gewilt in de badkamer? Mijn advies is om het niet te doen. Tenzij je een echte vakman kent die de complete badkamer verbouwing regelt en ervaring heeft met de verwerking van Beton Ciré. Wil je geen risco’s van lekkage’s en andere vervelende problemen? Kies dan gewoon voor Betonlook Tegels van bijvoorbeeld Flaviker.

Badkamertegels Betonlook Kopen

In Groningen heb je een Groothandel in tegels met het meest uitgebreide assortiment binnen Nederland. Je kunt hier best even kijken om inspiratie op te doen als je in Groningen bent. Daarnaast leveren ze aan verschillende Tegelzaken door heel Nederland waar je dit dan kan bestellen. Heb je vragen? laat het me weten!

Hier nu eerst wat leuke inspiratie foto’s! Succes

Badkamer Betonlook tegels van Flaviker
Badkamer Betonlook tegels Flaviker Backstage Ash 40x80CM
Badkamertegels Betonlook van Flaviker
Badkamertegels Betonlook van Flaviker

Meer Artikelen

  • 10000
    Betonlook is natuurlijk helemaal hot en niet zo gek want het ziet er ook erg stoer uit. De serie van Flaviker Backstage doet denken aan een betonnen afwerking waarvan de bekisting er net af is. Vaak zie je hier leuke en aparte patronen in. Zo ook in deze Betonlook tegels…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op