Bar in keuken woonkamer

Bar in keuken woonkamer. Hoe gaaf is het om een bar te hebben in je keuken woonkamer. Naast dat je er goed kan koken kun je er ook lekker gezellig met je vrienden kletsen terwijl de hapjes klaar maakt tijdens een verjaardag of ander feestje.

Bar in keuken woonkamer
Bar in keuken woonkamer

Een bar in de keuken is heel handig in combinatie met een kookeiland. Eventueel kun je de bar zelf, iets verhogen ten opzichte van het keukenblad.

Bar in keuken woonkamer groot
Bar in keuken woonkamer groot

Heb je een grote woonkamer keuken dan kun je er voor kiezen om de bar ook lekker groot te maken. Ideaal voor het geven van feestjes. Om het helemaal af te maken is een haard hier ook in te integreren.

Bar in keuken woonkamer betoncire
Bar in keuken woonkamer beton Cire

Verbreed je keukenblad zodat je er meteen een bar van kunt maken. Zet er wat leuke krukjes bij en je hebt van een standaard keuken, meteen een sfeervolle en gezellige keuken gemaakt.

Bar in keuken woonkamer betoncire strak
Bar in keuken woonkamer beton Cire strak
Bar in keuken woonkamer simpel
Bar in keuken woonkamer simpel

Een bar in de keuken kun je simpel uitvoeren als het maar praktisch is. Bekijk het voorbeeld hierboven. Een breed kookeiland zodat een bar zo gecreëerd is. Het eten in en aan de keukentafel is zo wel heel leuk en makkelijk.

Meer Artikelen

  • 53
    Hoe creëer je meerwaarde. In mijn beleving is dit een hele interessante vraag. Hoe creëer je waarde dat er eerst niet was? Waar helpt deze waarde aan bij? Wat is de toegevoegde waarde voor iemand. Iedereen is anders en dat betekent dat iedereen waarde anders beleefd. Hoe druk je meerwaarde…
    Tags: de, voor

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wesseling

Bar in keuken iets verhoogd wat voor hout is dat het is de eerste keuken wat licht hout