Behang voor in de badkamer

Behang voor in de badkamer. Je badkamer behangen in plaats van tegels of stucwerk? Ik krijg vaak de vraag of er ook een behang is speciaal voor badkamers. Allereerst kan het zeker. Het heeft een aantal voordelen want het is goedkoper dan tegels.  Wel dient de basis van de badkamer zo te zijn dat het wel geschikt is.

Gelukkig is dit niet een heel groot probleem. Eerder schreef ik dat in vele andere landen om ons heen, niet de tegels als waterafdichting dienen maar juist de ondergrond. Hiermee bedoel ik dat je pas begint te tegelen, nadat de badkamer waterdicht is. Vooral in Duitsland en België is dit gebruikelijk. Sterker nog, het is een eis.

Een badkamer waterdicht maken? Lees dan dit artikel wat ik er eerder over schreef.

Vliesbehang is prima toe te passen in badkamers om het vervolgens af te werken met een schobbare saus. Het gave van het behagen van een badkamer in plaats van stucwerk of tegelwerk is dat je vele kanten op kunt qua designs. Daarnaast kun je zelfs je eigen designs laten maken. Maar welke badkamer behang pak je hiervoor? Naast vliesbehang kan je ook speciaal vinylbehang voor badkamers gebruiken. Let wel op dat behang enkel geschikt is tegen spatwater. Gebruik dit behang voor in badkamers dus wel iets buiten het meest natte gedeelte waar je doucht.

Wil je meer weten over het behangen van badkamers en welke voorbereidingen je hiervoor moet nemen? Laat het me weten. Tevens heb ik een aantal hele goede adressen waar je zeker eens moet kijken. Bekijk ook de mogelijkheden op Pixers eens.

Behang voor in de badkamer inspiratie

Behang voor in de badkamer
Behang voor in de badkamer
Fotobehang voor in de badkamer
Fotobehang voor in de badkamer
Behang in de Badkamer
Behang in de Badkamer
Fotobehang waterdicht in Badkamer
Fotobehang waterdicht in Badkamer
Behangpapier in Badkamer
Behangpapier in Badkamer
Badkamer laten behangen
Badkamer laten behangen

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Hoe breng je vinyl behang aan? Vinylbehang aanbrengen doe je zo! Met dank aan Klusidee.nl Benodigdheden: Speciaal voor het aanbrengen van vinyl- en textielbehang hebt u een brede rubber roller nodig, een kunststof spatel en een vachtroller. Voor het wegwerken van blazen, een injectiespuit, voor het behangen achter een radiator,…

8
Geef je mening

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Gert

Wat is de naam van het derde behang?

Claudette

Iedereen heeft het over de foto met bloesemtak en waar deze te kopen is. Deze is idd prachtig. Maar het antwoord heb ik nog niet gezien. Ik zou dit namelijk ook heel graag willen weten…

Annemiek

Ik heb dezelfde vraag, ik zou het behang graag in de slaapkamer willen gebruiken maar moet het dan eerst vinden!

Marianne

Ook ik zou heel graag willen weten waar t behang met bloesemtakken, derde foto te koop is, kunt u me verder helpen?

Isa

Beste heer/mevrouw,
Ook ik ben geïnteresseerd in het badkamerbehang in bovenstaand artikel, Januari 2016, derde foto goudkleurig met ligt tegel motief en bloesemboom. Graag verneem ik de fabrikant dan wel het verkooppunt. Alvast hartelijk dank. Mvg Isa

Janine

Beste heer, mevrouw,
Ook ik zou heel graag weten waar het fotobehang van de bloesemboom te verkrijgen is. Kunt u mij op weg helpen?
Hartelijke groet,
Janine

Bas Claassen

Geachte Dame/Heer,
Ik ben erg geïnteresseerd in het behang dat u op uw site heeft staan (item: Behang voor in de badkamer, Januari 2016) en met name de derde foto (goud kleurig behang met ligt tegel motief en boom met bloesems). Zou u mij kunnen vertellen waar dit behang te koop is of wie de fabrikant is.
Dank, Bas Claassen

mariska

kan je mij de fabrikant van het behang van de bloesem takken mailen.
heb er namelijk een klant voor waar het geweldig zou staan in hun badkamer.