Beton Cire over tegels

Beton Cire over tegels. Kun je Beton Cire of Betonpleister over tegels aanbrengen? Het aanbrengen van Beton Cire of Betonpleister kan over tegels. Uiteraard dient het oppervlak eerst goed voorbereid te worden.

Net als met stukwerk kan je over tegels heen stukadoren. Hiervoor is een goede primer noodzakelijk. Een primer die hiervoor gebruikt wordt is meestal voorzien van kwartszand en een sterke hechtprimer. Dit zorgt voor een uiterst sterke hechting. Check Betonpleister.nl voor meer informatie.

Voegen tegels goed behandelen

Het is belangrijk dat je de voegen van de tegels goed behandeld. Een cementgebonden voeg absorbeert sterker dan een keramische tegel. Dit is de reden dat je de voegen eerst goed moet voorbehandelen. Doe je dit niet dan is het mogelijk dat je de voegen terug gaat zien in het eindresultaat.

Beton Cire Kleur – Betonpleister Earth Color

Waarom Beton Ciré of Betonpleister?

Beton Ciré (Betonpleister) zijn natuurlijke materialen en worden ambachtelijk verwerkt. Hierdoor krijgt het een natuurlijk en uniek karakter. Dit unieke karakter is een echte sfeermaker in het interieur. Beton Ciré en Betonpleister kunnen zowel op de wand- als op de vloer verwerkt worden. Daarnaast is Betonpleister in vele kleuren verkrijgbaar.

Meer Artikelen

  • 59
    Beton cire of tegels badkamer. Een veel voorkomende vraag van mensen. Er zijn namelijk best veel klachten omtrent Beton Cire in de natte ruimtes. Hoe kun je nu toch op een juiste manier je badkamer een leuke betonlook geven zoals met Beton Cire? Opleiding Beton Cire Beton cire of tegels badkamer?…
    Tags: cire, beton, tegels, de

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op