Beton cire of tegels badkamer

Beton cire of tegels badkamer. Een veel voorkomende vraag van mensen. Er zijn namelijk best veel klachten omtrent Beton Cire in de natte ruimtes. Hoe kun je nu toch op een juiste manier je badkamer een leuke betonlook geven zoals met Beton Cire? Opleiding Beton Cire

Badkamer Betoncire Betonpleister

Stukadoor Beton Cire Badkamer
Stukadoor Beton Cire Badkamer

Beton cire of tegels badkamer?

Allereerst kan Beton Cire prima toegepast worden in badkamers. Het moet alleen goed gebeuren. Denk hierbij aan een goede waterdichte stabiele basis. Constructie fouten een pas betimmerde badkamer worden niet opgevangen door materialen zoals Beton Cire. Een goede basis is daarom van zeer groot belang. Veel belangrijker nog dan wanneer er tegels geplaats worden. Tegels zijn sterker en kunnen de constructie zelfs nog stabieler maken i.c.m. de juiste lijm en de tegel zelf. Beton Cire doet dat niet. Het is eigenlijk maar een dun waterafstotend laagje.

Ben je echt op zoek naar iemand die mooie badkamers renoveert en ervaring heeft met Beton Cire? Beton Cire Badkamer

Hier wat mooi inspiratie foto’s van badkamers met Beton Cire en Tegels.

Beton cire of tegels badkamer
Beton cire of tegels badkamer

Beton Cire Combineer heel mooi met eikenhout. Denk aan keramische houtlook tegels met Beton Cire. Heel gaaf toch? Hier ligt het accent op het bad. Een basis uit slechts één kleur kan dus toch heel mooi zijn. Wat accessoires en je hebt genoeg kleur in deze badkamer.

Beton Cire of Tegels
Beton Cire of Tegels

Hierboven een donkere badkamer voorzien van Beton Cire. Persoonlijk hou ik erg van donkere badkamers. In mijn ogen hoeft een donkere badkamer namelijk helemaal niet klein te ogen. Je ziet dat het donkere Beton Cire heel mooi staat in combinatie met een eikenhouten meubel. Twee mooi waskommen erop. De twee ronde spiegels laten toch nog veel van het Beton Cire zien. Wel vind ik verlichting ontzettend belangrijk. Mooie spotjes in het plafond of aan de wand, mogen echt niet ontbreken.

 

Beton cire of tegels badkamer Portugese Tegels
Beton cire of tegels badkamer Portugese Tegels

 

Meer Artikelen

  • 59
    Beton Cire over tegels. Kun je Beton Cire of Betonpleister over tegels aanbrengen? Het aanbrengen van Beton Cire of Betonpleister kan over tegels. Uiteraard dient het oppervlak eerst goed voorbereid te worden. Net als met stukwerk kan je over tegels heen stukadoren. Hiervoor is een goede primer noodzakelijk. Een primer…
    Tags: beton, de, tegels, cire

2
Geef je mening

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dirkje

Persoonlijk vind ik een donkere badkamer ook het mooist. Wij hebben een badkamer beneden en zitten erover te denken om de beneden vloer (incl badkamervloer) een grijze gietvloer te geven. Zou dit mooi staan denk je?