Betonlook tegels badkamer

Betonlook tegels badkamer. Wie aan het begin staat een nieuwe badkamer, heeft vast al gemerkt dat betonlook in de badkamer de trend van tegenwoordig is. Dit vaak ook in combinatie met houtlook tegels. Er zijn momenteel een aantal hele leuke merken in Nederland verkrijgbaar. Ik zal hier een aantal van mijn favorieten noemen.

Betonlook tegels badkamer met structuur of juist heel strak

Welk beeld heb jij als je aan betonlook tegels denkt? Er zijn verschillende soorten betonlook tegels. De een juist heel egaal en strak, de ander juist met veel structuur en nuances. Daarom eerst enkele merken die wat structuur hebben.

Flaviker Backstage Betonlook tegels scherp en stoer

Betonlook tegels badkamer
Betonlook tegels badkamer

Flaviker heeft met de Backstage een hele mooie nieuwe betonlook collectie. Kenmerkend zijn de scherpe structuren en nuances. Deze tegels van Flaviker zijn verkrijgbaar in Donkergrijs, Midden grijs, Warm grijs en Beige. Heel goed te combineren met de houtlook serie van Flaviker onder de naam Dakota. Deze betonlook vloertegels worden zowel op de vloer als wand geplaatst en hebben een hardheid 5. Daarnaast is de Backstage Betonlook collectie, in mooie grote formaten te verkrijgen waardoor het geheel extra stoer en robuust oogt.

Tagina Apogeo Grey oogt heel zacht

Deze Apogeo tegels van Tagina, behoren niet specifiek tot de betonlook collectie. De grijze variant wekt wel de indruk van betonlook. Bij je zoektocht naar mooie tegels zou ik deze collectie daarom ook zeker niet overslaan. De serie is verkrijgbaar in de meest gangbare formaten en de grootformaten 90x90cm. Lees meer over de Tagina Apogeo.

Mosa Terra Maestricht 206v heel strak

Mosa Terra Meastricht is een Nederlandse fabriek dat al jarenlang tegels produceert. Waar het begon met de bekende grijs gevlamde 10×10 tegels, zijn ze met de Terra Maestricht serie een hele andere kant ingeslagen. Een hele mooie serie als je het mij vraagt met hier en daar wat kanttekeningen. Ook deze serie is niet perse gemaakt als betonlook. Wel is deze serie verkrijgbaar in de betonlook kleur. Zowel donker als licht grijs. Ga je voor strak dan moet je zeker een kijkje nemen. Bekijk absoluut de kleuren 215v en de 206v uit deze collectie. Het oppervlak is mat en oogt hierdoor heel zacht. Het goedkopere alternatief op Mosa, is Rak Gems.

Betonlook tegels badkamer vloer en wand
Betonlook tegels badkamer vloer en wand

Sphinx Belvedere strak en egaal

Net als Mosa maar dan nog egaler, strakke en zachter. Ook weer verkrijgbaar in mooie betonlook kleuren. De serie valt niet specifiek onder betonlook maar de grijze kleuren zijn prima te gebruiken als betonlook tegels. Sphinx heeft naast de Belverdere ook een eigen ruigere betonlook lijn onder de naam Sphinx Concrete.

Betonlook tegels badkamer die je moet zien

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden op het gebied van betonlook. Daarom hier nog een paar merken op een rijtje in een betonlook grijze kleur.

 • Rak Cementina
 • Rak Surface M. Grey en C. Grey
 • Pastorelli Shade en Notte
 • Pastorelli Milano Grey en Antraciet
 • Grandeur Rome Grey en Antraciet
 • Panaria Memory Mood – Sheer, Dim en Keen

Betonlook badkamer voorbeelden

Betonlook tegels badkamer vloer
Betonlook tegels badkamer vloer
Betonlook badkamer voorbeelden
Betonlook badkamer voorbeelden

 

Badkamertegels Betonlook Tegels
Badkamertegels Betonlook Tegels
Betonlook vloer in badkamer
Betonlook vloer in badkamer
Badkamer betonlook
Badkamer betonlook

Meer Artikelen

 • 65
  Betonlook badkamer combinatie. Afbeeldingen ontvangen van TEGELAER PROJECT: JONGSMA Je wilt iets voor de langere termijn creëren alleen wil je toch net een speciaal gevoel hebben wanneer je in je badkamer stapt. Betonlook is stoer en kan qua kleur makkelijk gecombineerd worden met kleurige tegels. Erg mooi dit eindresultaat. Ook de…
  Tags: de, betonlook, badkamer

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op