Betonlook Tegels Woonkamer

Betonlook tegels woonkamer, een alternatief voor betonlook en gietvloeren. Wat zijn de mogelijkheden en de alternatieven op het gebied van betonlook vloeren. In het artikel Goedkoop Alternatief Gietvloer leg ik uit wat een goedkopere manier is op een betonlook gietvloer. Voor de mensen die toch meer kwaliteit willen zijn betonlook tegels natuurlijk een hele goede oplossing als alternatief op een betonlook vloer. Vloertegels zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Ze laten de warmte goed door wat natuurlijk erg fijn is aan de voeten. Ook zijn er veel minder problemen omtrent scheurvorming.

Flaviker Backstage Graphite 60x60
I-BETON van Julius van der Werf – Eén van mijn favoriete tegels als het om echte betonlook gaat.
Mosa 206 V Tegels Betonlook Tegels
Mosa 206 V Tegels Betonlook Tegels

 

Betonlook tegels woonkamer als alternatief op gietvloer
Betonlook tegels woonkamer als alternatief op gietvloer – wat zijn de mogelijkheden?

Betonlook tegels woonkamer als alternatief op gietvloer

Een veel gebruikte vloertegel als alternatief op gietvloeren zijn de tegels van Mosa, Rak en Sphinx. Leg je de grootformaten in je woonkamer met een smalle bijkleurende voeg dan geeft dat een heel strak eindresultaat. Zelf zou ik dan juist uit de grootformaten kiezen van Mosa en Rak. Mocht de prijs ook mee spelen dan kom je uit op het merk Rak met het formaat 1 meter bij 1 meter. De meest gekozen variant is als alternatief op een gietvloer is de Rak Gems GPD 59 1000X1000. Een mooie licht grijze tegel die makkelijk schoon te houden is vanwege de harde toplaag. Deze tegels van Rak zijn er in mat en in de gepolijste variant.

Betonlook tegels woonkamer of gietvloer
Betonlook tegels woonkamer of gietvloer – wat zijn de alternatieven?

Betonlook tegels woonkamer of echt beton

Mocht je toch meer gaan voor het ruigere betonlook effect, ga dan voor Flaviker Backstage, Sphinx Concrete, Pastorelli Shade, Panaria Memory Mood, Pastorelli Milano Grey, Tagina Apogeo Grey, Rak Cementina, Rak Surface en de Fondovale Portland. Uiteraard zijn er nog meer leuke betonlook tegels die goed geschikt zijn voor in de woonkamer.

 

Betonlook tegels woonkamer voorbeelden

Hieronder nog een aantal leuke inspiratie foto’s en voorbeelden omtrent betonlook tegels en gietvloeren. Heb je vragen laat het weten! Contact

Betonlook tegels woonkamer
Betonlook tegels woonkamer
Koeienhuid op betonlook gietvloer
Koeienhuid op betonlook gietvloer
Betonlook woonkamer
Betonlook woonkamer
Betonlook tegels kledingwinkel van Portazul
Betonlook tegels kledingwinkel van Portazul

 

Meer Artikelen

  • 45
    Betonlook Egaline Woonkamer. We krijgen veel vragen over het goedkopere alternatief op gietvloeren. Wat dacht je van een BetonEgaline op kleur voorzien van pigmenten. Eventueel kun je natuurlijk 2 papjes door elkaar mengen waardoor je een mooi effect krijgt in je BetonEgaline vloer. Heb je het artikel Goedkoop Alternatief Gietvloer…
    Tags: betonlook, alternatief, op, woonkamer, gietvloer

2
Geef je mening

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Michel

Hoi Thomas,

Ik heb een heel huis in te richten, dus maak ik gebruik van je gave ideeen door wederom een vraag te stellen. We krijgen een betonlook vloer, heel licht grijs tegel 80×80. Hierbij houtaccenten in de meubels, zwart stalen deur, groen blauwe bank, cognac leren eetbank, zwarte stalen accenten in poten. Nu twijfel ik of we de muren in een kleur moeten verven, of gewoon wit, 1 accentmuur of alles in dezelfde kleur. Wat Kun je adviseren?