Betonvloer woonkamer prijs

Betonvloer woonkamer prijs. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om betonlook voor in de woonkamer. De een houdt van strak en egaal, de ander houdt juist van iets gewolkter. Waar kies je voor en kan dat ook allemaal met beton. Wat is de prijs hiervan?

Je kunt met beton vele kanten op. Of je nu van egaal of gewolkt houdt, het is allemaal mogelijk.

De praktische kant van een betonvloer

Is een betonvloer wel zo praktisch? Dit ligt helemaal aan het eindresultaat. Het is dus erg belangrijk dat er geen vuil en viezigheid in de betonvloer kan trekken. De toplaag dient dus slijtvast, vuil en waterafstotend te zijn. Er zijn verschillende methodes voor om dit te bereiken. Hierna is een betonvloer dus heel praktisch. Niet voor niets dat betonvloeren vaak gebruikt worden als afwerkvloer bij auto garages.

Hoe dik moet een betonvloer zijn

Als je aan een betonvloer denkt denk je al snel aan een dikke betonvloer van minimaal 5 cm. Dit hoeft natuurlijk niet perse. Het woonbeton van TG WONEN kan al vanaf 3 mm dikte. Heel handig wanneer je over bestaande vloer een betonvloer wilt leggen. Je hebt geen sloopkosten van de oude vloer dus. De meeste echte betonvloeren hebben minimaal een dikte van 50 tot 70 mm. TG Woonbeton kan al vanaf 3 mm en is dus tevens heel handig voor renovatie projecten.

Betonvloer woonkamer prijs

De prijzen van woonbeton liggen zo rond de €90,-/m2.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of een goedkoper alternatief? Bekijk dit

Betonstuc TG WONEN

Betonstuc van Thomas Gaspersz TG WONEN
Betonstuc van Thomas Gaspersz TG WONEN

Ook heel mooi is het cementgebonden betonstuc van TG WONEN. Ook hiervoor kun je een offerte aanvragen.

TG WOONBETON EN BETONSTUC
TG WOONBETON EN BETONSTUC
Betonstuc TG WONEN
Betonstuc TG WONEN

Meer Artikelen

  • 34
    Betonvloer voor woonkamer. Zoals je wellicht al weet gaat een van mijn artikelen over het alternatief op gietvloeren. Gietvloeren zijn er verschillende kleuren en je kunt er de meest mooie creaties mee maken. Een gietvloer wordt ook vaak gelinkt aan de wat ruiger ogende betonvloeren. Echte betonvloer woonkamer Echte betonvloer…
    Tags: de, voor, betonvloer, woonkamer, zijn, betonlook