Bloggen over wonen

Bloggen over wonen. Waarom zou je willen bloggen over wonen? Er zijn al super veel blogs en toch komen er altijd weer nieuwe interessante blogs over wonen bij. De een pakt het ook net even iets anders aan. Persoonlijk vind ik dit ook juist het leuke er van.

Bloggen over wonen hoe doe je dat

Bloggen over Wonen

Hoe begin je een blog over wonen

Het klinkt heel simpel maar het begint altijd bij de eerste stap en dat is gewoon beginnen. Maak in elk geval een blog aan waar jij je berichten en foto’s op kunt zetten. WordPress is een heel goed systeem waar je dit mee kan doen. Wel zou ik het direct goed doen met een eigen domeinnaam.

 1. Kies gelijk een leuke naam
 2. Maak een professionele website of laat deze maken
 3. Schrijf echt leuke berichten die interessant zijn.
 4. Optimaliseer deze berichten ook voor Google. (Tips hierover? Contact)
 5. Maak gebruik van Social Media
 6. Wees er voor je lezer

TG Wonen bijvoorbeeld is een blog over wonen met meer dan 11.000 unieke bezoekers per maand. De bedoeling is om mensen te inspireren en om mensen helpen keuzes te maken. Juist wanneer je alle kanten op kunt gaan, is het handig de juiste richting opgestuurd te worden. Doormiddel van afbeeldingen en technische informatie of persoonlijke voorkeur, kunnen mensen zelf hun keuzes maken.

Ken jij mensen die willen bloggen over wonen en kunnen ze wel wat hulp gebruiken of heb je zelf vragen? Stel je vraag dan onderaan en laat een reactie achter.

 

 

Meer Artikelen

 • 65
  Adverteren op Woonmagazine tg wonen is absoluut mogelijk. Dit gebeurt meestal doormiddel van een advertorial. Woonblog tg wonen is gestart in September 2015 en in inmiddels lezen er nu elke maand, meer dan 12.000 unieke bezoekers alles over interieur, tips en klussen. Hoe leuk is dat! De website tg wonen is daarom overgezet op een snellere…
  Tags: wonen, op, leuke, voor, over, interieur, altijd, doen, de, klussen