Castelo tegels behandeling

Castelo tegels behandelen is niet heel moeilijk als je het goed doet. Eerder schreef ik al iets over Castelo tegels impregneren. Waarom deze Castelo tegels behandelen en is het echt wel zo nodig?

Het hoeft niet perse. In het buitenland doen ze het in elk geval heel vaak niet. Nu zijn wij Nederlanders natuurlijk wel iets anders en daarnaast zijn handgemaakte Castelo tegels ook niet goedkoop. Juist om deze reden willen we de vloer beschermen tegen ongewenste vlekken. Anderzijds is de behandeling van Castelo Tegels ook goed voor een verdiepende kleur. Net even iets zwarten of net even iets feller. Niet alleen praktisch maar dus ook vooral erg esthetisch.

Wil je meer weten over de behandeling van Castelo Tegels of zoek je een vakman die dit op de juiste wijze kan doen? Laat het me dan weten. Ik ken enkelen die dit dagelijks door heel Nederland doen. Juist deze ervaring geeft ook weer extra zekerheid dat het goed gebeurd.

Hier wat leuke inspiratie foto’s en voorbeelden van Castelo Tegels en andere patroontegels.

Patroontegels in toilet - Patchwork
Patroontegels in toilet – Patchwork
Patroontegels in keuken
Patroontegels in keuken

lichte-patroontegels-keuken-grijs-beige

Castelo Tegels Behandeling - Voegen - Impregneren - Klinkerolie - Edelzeep
Castelo Tegels Behandeling – Voegen – Impregneren – Klinkerolie – Edelzeep

Meer Artikelen

  • 10000
    Portugese cementtegels nog altijd even trendy. Het leuke van de Portugese cementtegel is dat je er verschillende kanten mee op kunt. Neem bijvoorbeeld zwart witte cementtegels en je krijgt er een ontzettende klassieke uitstraling van. Toch wordt ook steeds meer gespeeld met verschillende patronen te gebruiken als patchwork. Hiermee krijg je…

3
Geef je mening

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Katrien van Bommel

Hallo! Ik heb dezelfde vraag als DEE. Waar komen de licht grijze tegels in de witte keuken vandaan?
groeten

Dee

Hi! Kun je me vertellen waar de tegels van de witte keuken vandaan komen?