Castelo Tegels Ervaringen

Castelo Tegels Ervaringen

Castelo Tegels Ervaringen. Ik ben benieuwd naar de ervaringen rondom Castelo Tegels. Heb jij een vloer met deze Portugese Castelo Tegels? Deel dan hier je ervaringen. Hoe tevreden ben je uiteindelijk met het eindresultaat.

De Tegelaer in Oostwold bijvoorbeeld is gespecialiseerd in het ontwerpen van dit type vloer. Zo weet je hier vooraf hoe je vloer eruit komt te zien. Bij deze patroonvloeren is dat heel handig want je moet weten hoeveel tegels je van welke soort moet aanschaffen. Denk aan randen hoeken uni-tegels en patronen. Ken jij meer van dit soort bedrijven deel dan ook dit gewoon op de woonmagazine van tg wonen hier onderaan de pagina.

Ook het leggen is niet voor elke tegelzetter weggelegd. De één hanteert te grote voegen, de ander krijgt ze niet vlak. Hoe is dit bij jou en welke tegelzetter zou jij aanraden voor het leggen van Castelo Tegels?

Naast het leggen van Castelo Tegels, verloopt ook het voegproces anders. Dit kan het maken of breken. Je wilt natuurlijk niet een enorme cementsluier terugzien in je vloer. Kortom deel hier onderaan deze pagina, je ervaringen met alles omtrent deze Portugese Castelo Tegels.

Castelo Tegels Ervaringen
Castelo Tegels Ervaringen

Meer Artikelen

  • 10000
    Je hebt besloten Portugese tegels te kopen en nu? De meeste tegelzaken en showrooms in Nederland laten een beperkt aanbod aan Portugese tegels zien. Wat nu? Het leuke is dat ik zelf uit een gezin komt waarbij het allemaal draait om deze leuke Portugese cementtegels. Als tiener hielp ik mee…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op