Castle Stones Bricks

Castle Stones Bricks. Deze sfeervolle stenen bricks zijn een echte sfeer maker. Nog niet bekend met deze stenen?

Deze gave Castle Stone Bricks bestaan uit replica’s van oude Engelse en Nederlandse bakstenen die niet meer op de oude manier worden gemaakt. De originele exemplaren, ook wel bekend als Waaltjes, zijn de oudste geprefabriceerde bouwelementen die zijn gevormd en gebakken van klei-houdend leem, en ze kwamen vooral voor in de kleuren rood en geel. Met behulp van innovatieve materialen en productiemethoden worden deze stenen met dezelfde esthetiek, maar in hedendaagse interieurkleuren geproduceerd.

Bij het ontwerpen en decoreren van interieurs zijn er talloze opties om uit te kiezen. Van minimalistische tot luxueuze stijlen, elke keuze heeft zijn eigen unieke esthetiek. Een opvallende optie die steeds populairder wordt, is het gebruik van Castle Stones. Deze prachtige stenen voegen een vleugje oude charme en tijdloze elegantie toe aan moderne ruimtes. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Castle Stones, hun kenmerken, toepassingen en waarom ze de perfecte keuze kunnen zijn voor jouw interieur.

Wat zijn Castle Stones Bricks?

Castle Stones Bricks zijn handgemaakte stenen die zijn ontworpen om de uitstraling en het karakter van eeuwenoude kasteelvloeren en muren te reproduceren. Ze worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en ambachtelijke technieken om een authentieke uitstraling te garanderen. Elke steen is uniek en draagt bij aan de karakteristieke textuur en kleurschakeringen die kenmerkend zijn voor oude kasteelvloeren en muren.

Kenmerken van Castle Stones:

 1. Duurzaamheid: Castle Stones zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en vervaging.
 2. Veelzijdigheid: Castle Stones kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn geschikt voor wandbekleding, vloeren, open haarden, keukens en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ze passen goed bij zowel traditionele als moderne interieurstijlen.
 3. Natuurlijke uitstraling: De unieke textuur en kleurvariaties van Castle Stones geven een natuurlijk gevoel aan elke ruimte. Ze kunnen worden gekozen in verschillende tinten, variërend van zachte aardetinten tot levendigere kleuren, afhankelijk van de gewenste sfeer.

Toepassingen van Castle Stones:

 1. Vloeren: Castle Stones kunnen ook worden gebruikt als vloerbekleding. Of je nu kiest voor een volledige vloer of alleen een deel ervan, de stenen creëren een unieke en rustieke sfeer.
 2. Open haarden: Het gebruik van Castle Stones rond een open haard geeft een warm en gezellig gevoel. De stenen kunnen worden gebruikt voor de bekleding van de haardmantel, de wand erachter of zelfs de hele open haardconstructie.
 3. Keukens en badkamers: Castle Stones kunnen een verbluffend effect hebben in keukens en badkamers. Als achterwand voor een keukenaanrecht of als bekleding van een badkamerwand, voegen ze een vleugje elegantie en stijl toe.

Conclusie:

Castle Stones bieden een unieke manier om de charme en het karakter van oude kasteelvloeren en muren te integreren in moderne interieurs. Met hun duurzaamheid, veelzijdigheid en natuurlijke uitstraling zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een accentmuur, vloerbekleding, een open haard of een opvallend element in de keuken of badkamer, Castle Stones zijn een tijdloze keuze. Ze voegen een vleugje geschiedenis en een gevoel van authenticiteit toe aan elke ruimte, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Dus waarom niet de elegantie van een kasteel naar jouw interieur brengen met Castle Stones?

Wat vind jij van deze sfeer/ look? Laat hieronder gerust een reactie achter!

Meer Artikelen

 • 59
  Castle Stones Prijs. Wanneer je zoekende bent naar een landelijke of bourgondische vloer dan wil je vast de m2 prijs weten van Castle Stones. De vierkante meter vanaf prijs van Castle Stones zit op €160,-/M2. Dit is exclusief de montage. Ook de kosten voor lijm en voeg komen er uiteraard…
  Tags: stones, castle, de, voor, zijn, raw, sfeer

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op