Containerwoning laten bouwen

Containerwoning laten bouwen. Heb je er ooit wel eens over nagedacht om gebruik te maken van zeecontainers voor je gastenverblijf, uitbouw, extra kantoor of vakantiewoning? Het kan heel goed met containers. Wellicht klinkt het nog wat gek. Toch gebeurd het meer en meer. Ik laat je hier enkele gave huizen zien, gewoon bestaande uit verschillende zeecontainers.

Containerwoning laten bouwen voordelen

Punt 1 bouwt het veel sneller. Daarnaast zijn er net als met lego blokken oneindig veel mogelijkheden. Ideaal toch! Helemaal in Groningen waar huizen nog steeds aardbevingsgevoelig zijn. Wanneer zouden ze hier in Groningen overgaan op containerwoningen? Wat mij betreft zo snel mogelijk! Heb ik je al enthousiast gemaakt? Mocht je vragen hebben omtrent het bouwen met containers laat het me weten. Of het nu om een uitbouw gaat of om het bouwen van een complete woning. Het kan allemaal.

Is het ook voordeliger?

Het bouwen met containers is een stuk voordeliger dan bouwen op een traditionele manier. Juist in de tijd dat we niet alleen maar willen werken om onze hypotheek te kunnen betalen maar ook iets van de wereld willen zien, is dit een interessant voordeel voor de nieuwe generatie. Je kunt hiermee gewoon klein beginnen en steeds een stukje uitbouwen. Net zolang tot jij je droom paleis hebt gebouwd. Bekijk meer op YouTube.

Containerwoning laten bouwen
Containerwoning laten bouwen

Door de containers goed te plaatsen creëer je een goede stabiele basis, waar je makkelijk op verder kunt bouwen doormiddel van houtskeletbouw. Je ziet hier gewoon strakke wanden en een goed ingerichte containerwoning.

Wonen in een container
Wonen in een container
Buitenverblijf van containers
Buitenverblijf van containers

Je zou het niet zeggen maar ook hier is gebruik gemaakt van een container voor een overdekt terras. Je ziet dat het prima kan.

Containerhuizen laten bouwen
Containerhuizen laten bouwen

Een mooie basis gemaakt van containers. Simpel maar strak afgewerkt.

Containerwoning bouwen prijzen
Containerwoning bouwen prijzen

Bekijk ook het artikel over: Meubels van pallets maken.

Containerwoning inrichting
Containerwoning inrichting

Juist het inrichten van een containerwoning maakt dat je je er echt thuis kunt voelen. Net zo belangrijk als in een gewone woning.

Keuken in containerwoning
Keuken in containerwoning

Meer Artikelen

  • 10000
    Moderne woonkamer meubels inspiratie en toch sfeervol, hoe creëer je dit? Ik denk dat iedereen wel sfeer in zijn woonkamer wil. Niemand wil in een sfeerloze ruimte wonen hoop ik. Met een paar kleine aanpassingen haalt iedereen sfeer in huis. Zelfs met de meest strakke meubels. Ik heb hier voor…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op