Dunne Tegels 3 mm

Soms ben je compleet verbaasd over hoe snel de techniek vooruit is gegaan. Ook de techniek binnen de keramische tegels verbeterd zich in een razend tempo. Denk niet alleen aan keramisch parket dat niet van echt is te onderscheiden. Nu heb ik dit ook, wanneer ik de dunne tegels van Panaria Zero 0.3 en Laminam verwerkt zie als eindafwerking in een keuken. Grootformaat tegels die niet enkel meer als tegel fungeren maar tegenwoordig ook als keukenblad worden toegepast. Sterker nog, niet enkel het keukenblad maar de complete keuken, uitgevoerd met deze dunne tegels van ca. 3 mm. Dat het allemaal kan.

Dunne tegels van 1m x 3m en dat ca 3 mm dun. De achterkant van de tegel is voorzien van glasvezel welke de trekkrachten opvangt, net als de stalen wapening in beton. Op zich wel een heel logisch. Om je te laten zien hoe dit eruit kan zien laat ik je hier enkele foto’s en voorbeelden zien van hele dunne tegels van ca. 3mm. Tegels dus niet alleen voor in de badkamer maar die je kunt toepassen en uitvoeren in je gehele interieur. Prijskaartje van deze grootformaat tegels liggen wel iets hoger dan gemiddeld.

dunne-tegels-3mm-keuken-afwerking
Tegels 3 mm afwerking keuken
dunne-tegels-100-x-300
Dunne Tegels Laminam
dunne-tegels-3mm-laminam
Grote dunne tegels 3mm 1000×3000 mm aan de wand

dunne-tegels-keukenblad

dunne-tegels-keuken
Dunne Tegels aanrechtblad en keukenwand

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op

Willen over bestaande vloertegel 60×60 nieuwe dunne vloertegel leggen. Oppervlakte ongeveer 80 m2. Ligt vloerverwarming en tegel ligt vrij vlak. Zoeken betonlook ook vanwege vlek gevoeligheid en zool afdrukken op te zien zijn. Hebben nu mooie grijze tegel en veel licht inval in ons huis en zie je alles op terug. We laten ons graag informeren. Gr Roel. 0653244507