Flaviker Backstage Ash Betonlook Tegels

Betonlook is natuurlijk helemaal hot en niet zo gek want het ziet er ook erg stoer uit. De serie van Flaviker Backstage doet denken aan een betonnen afwerking waarvan de bekisting er net af is. Vaak zie je hier leuke en aparte patronen in. Zo ook in deze Betonlook tegels van Flaviker.

De Flaviker Backstage kan goed met eikenhout gecombineerd worden. Denk aan eikenhouten bad meubelen of accessoires. Normaal vind ik het niet zo erg wanneer de voeg er iets uitspringt. Toch juist voor deze serie adviseer ik deze betonlook tegels te voegen met een voegkleur van de tegel. Vooral de Flaviker Backstage Decor tegels. Zo lijkt de wand meer een geheel en leg je de nadruk juist op de leuke patronen en niet op de rechthoekige tegels.

Zelf vind ik naast de Ash ook Flaviker Backstage Graphite, Flaviker Backstage Tan, Flaviker Backstage Bisque en de Flaviker Backstage Spicy ook erg leuk. Meer zien over deze schitterende collectie? Check dan Flaviker Backstage.

Qua formaten ook erg breed. Zo zijn er wat grotere stroken dan de meeste andere merken. 40×80 formaat, 30×120 formaat tegels, plus tevens in de 60×120 en 60×60 uitvoering. Ook apart is dat ze terug komen met een 30×30 formaat tegel.

 

flaviker-backstage-betonlook-tegels-groot

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op