Gietvloer Woonkamer Prijzen

Gietvloer woonkamer prijzen. Ik krijg vaak de vraag wat een gietvloer kost voor in de woonkamer. Om te beginnen ligt dit vooral aan het type gietvloer dat jezelf voor ogen hebt. Bedragen inclusief montage liggen zo tussen de €120,- en €160,- per m2. Nu heeft niet iedereen een hele dikke portemonnee. Daarom voor jou enkele leuke alternatieven.

Gietvloer woonkamer prijzen of alternatief

Eerder schreef ik al over goedkope gietvloer alternatieven.  Neem hier eens een kijkje. Wellicht voor jou een heel leuk alternatief. Omdat het zo goedkoop is vergeleken met de standaard gietvloeren, is het zeker het overwegen waard wanneer je graag een gietvloer wilt. In het berichtje leg ik uit wat er precies zorgt voor de slijtvaste laag en hoe het kan dat het zoveel scheelt in prijs.

Naast een korte uitleg over dit type gietvloer, help ik je ook met de bedrijven die dit voor jou kunnen doen. Succes!

Hieronder enkele inspiratie voorbeelden van gietvloeren. Bekijk ook eens het Beton Design van Eurocol eens.

Gietvloer Keuken Prijzen
Gietvloer Keuken Prijzen
Gietvloer Betonlook Keuken
Gietvloer Betonlook Keuken
Gietvloer Woonkamer Prijzen
Gietvloer Woonkamer Prijzen
Gietvloer Prijs Per M2
Gietvloer Prijs Per M2
Gietvloer Woonkamer Kosten
Gietvloer Woonkamer Kosten

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Eurocol een merk dat voornamelijk producten levert omtrent tegelwerk. Heel leuk dat ze het assortiment hebben uitgebreid met betondesign. Hele mooie kleuren en daarnaast kwalitatief ook heel goed. Ik ben natuurlijk heel benieuwd welke tegelzetters leren om te gaan met het verwerken en aanbrengen van dit nieuwe product. BetonDesign aanbieding…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op