Goedkoop Alternatief Gietvloer

Goedkoop alternatief gietvloer. Je hebt ze vast wel ergens gezien. Ik heb het over gietvloeren. Denk aan kunststof gietvloeren maar ook aan Beton Cire vloeren. Je hebt misschien al geïnformeerd naar de prijzen hiervan en bent tot de conclusie gekomen dat dit soort vloeren best prijzig zijn. Niet alleen de materiaal kosten en de voorbereidingen die nodig zijn, zijn duur. Ook de verwerking ervan. Wat zijn nu de goedkopere alternatieven? Ook leuk om te lezen is een ander alternatief op gietvloeren namelijk een wat ruigere betonvloer. TEGELAER is een bedrijf dat hele mooie en goedkope alternatieven levert.

Betonegaline Woonkamer met Kleedje
BETONPLEISTER TGLGR

Goedkoop alternatief gietvloer, hoe is het ontstaan?

Allereerst zijn er best een aantal opties. Tegenwoordig zijn er een aantal bedrijven die het al zo doen. Parketleggers die zich ook op pvc vloeren richten bijvoorbeeld egaliseren vaak de vloer en werken vaak met parket lakken. Voordat een pvc vloer gelegd kan worden dient deze altijd eerst geschuurd te worden. Dezelfde machines die ze hiervoor gebruiken, gebruiken ze ook om parketvloeren geschikt te maken voor het aflakken. Nadat de vloer geëgaliseerd en geschuurd is, is deze klaar om de pvc vloer te leggen. Eventuele oneffenheden in de vloer zie je namelijk altijd terug in deze pvc vloeren, vandaar dat het schuren absoluut nodig is.

Gezien veel parketleggers ook goed zijn geworden in het egaliseren en het schuren van deze vloeren is het idee geboren. Waarom dan niet deze al best mooie egale vloer niet aflakken met een zijdemat parketlak? Je hebt dan een betonlook vloer die je hierna nog voorziet van een sterke slijtvaste Parketlak. Super mooi en erg betaalbaar! BETONEGALINE

Bruin Wit Keuken
BETONPLEISTER TGLGR

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik ken een aantal bedrijven die dit heel goed kunnen en tevens ook helemaal niet duur zijn. Zo kun je het geld wat je op je vloer bespaart weer uitgeven aan leuke sfeervolle accessoires in je woonkamer bijvoorbeeld.

Bruin Wit Interieur
BETONPLEISTER TGLGR

Bruin Wit Keuken met een ietwat gewolkte betonvloer

Meer Artikelen

  • 10000
    Betonvloer voor woonkamer. Zoals je wellicht al weet gaat een van mijn artikelen over het alternatief op gietvloeren. Gietvloeren zijn er verschillende kleuren en je kunt er de meest mooie creaties mee maken. Een gietvloer wordt ook vaak gelinkt aan de wat ruiger ogende betonvloeren. Echte betonvloer woonkamer Echte betonvloer…

5
Geef je mening

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Petra

Hallo Thomas,
Leuk artikel! Kun je mij adressen geven voor het alternatief van een gietvloer, goedkoper dus!. Betonpleister met bewolkt effect?
Ik woon in Rotterdam.
Hartelijk bedankt alvast
Groet,
Petra

Mirjam

Ken je ook een bedrijf die dit goedkopere alternatief voor een gietvloer aanbiedt in Zeeland?

Rabia

Hoi Thomas,

Heel fijn artikel! Ik ben me een beetje aan het orienteren. Zou je misschien wat voorbeelden willen geven van bedrijven die dit soort (alternatief voor gietvloer) leggen? Alvast bedankt, Thomas!

Groetjes,
Rabia

Jos

In mijn doordenk modus ben ik ook tot deze meest minimale oplossing gekomen 🙂 En je artikel gevonden.
Welke bedrijven ken je die dit prima betaalbaar uitvoeren?