Welke Hexagon Tegels Badkamer kiezen in 2019

Welke Hexagon Tegels Badkamer. Is het een trend of bestaat het al een tijdje? Hexagon Tegels zijn er al een hele tijd. Wel merk ik dat er steeds meer mensen zijn die de vierkante tegels willen combineren met Hexagon Tegels. Heel leuk in mijn ogen want het geeft een heel bijzonder en speels eindresultaat. De horizontale en verticale voegen kunnen de ruimte een andere vorm geven. Hexagon Tegels laat de ruimte meer zoals het is. Bekijk hier meer voorbeelden om je te laten inspireren door deze mooie tegels.

Hexagon Tegels Badkamer

De combinatie van donker met betonlook vind ik zelf heel mooi. Vooral ook omdat het sanitair en de eikenhouten wastafelplank hierop heel mooi naar voren komt. Het geeft een hotel achtige luxe sfeer maar dan net even wat hipper door de grijze betonlook tegel.

Hexagon Tegels Badkamer Vloer Antraciet Zwart
Vloer Antraciet Zwart – 15×15 Glans Wit Tegel

Met een ruimte kun je mooi spelen als het om vlakken gaat. Ik bedoel hiermee, vloervlakken en de verschillende wand vlakken. Niet zoals vroegen kies je een vloer tegel, een wandtegel en een stripje maar kleur je de verschillende vlakken in. Mocht je het eindresultaat nog niet goed kunnen inbeelden dan zijn er mogelijkheden om je badkamer te laten ontwerpen. Je kunt dan fotorealistisch je badkamer laten intekenen. Voor een bedrag van €350,- ontvang je dan 4 verschillende opties. Duur? Nee in mijn ogen niet duur. Voor dat geld weet je namelijk zeker dat je het meeste voor je geld terug krijgt. Iets wat ik heel vaak te horen krijg. “Als ik dit eerder had geweten dan…”. Je badkamer laten ontwerpen?

Badkamer Muur Zwart Wand
Muur Zwart Wand

Ook hier weer een mooie combinatie van zwart met wit en hout. Heel gaaf.

Badkamer Vloer Grijs
Vloer Grijs

Zwart met Witte 15x15 Wandtegels

Betonlook Grijs Wand
Hexagon Tegels Badkamer Betonlook/Natuursteen Grijze Wand
Hexagon Tegels Badkamer Wand
Hexagon Tegels Badkamer Wand

Een badkamer is in mijn ogen pas af als het ook is aangekleed. Puur kale wanden zegt mij nog niet zoveel. Ik merk dat ook anderen mensen bij een kale badkamer nog geen sfeer beleven. Sfeer is toch een van de meest belangrijke punten hoe je je badkamer beleefd. Zonder sfeer geen beleving.

Hexagon Tegels Badkamer Zwarte Wit
Zwarte Wit
Tegels Badkamer Muur Wit Antraciet Vloer
Muur Wit Antraciet Vloer

Vind je dit ook interessant? “Hoe tegels badkamer kiezen 2019”.

Meer Artikelen

  • 63
    Houtlook tegels badkamer. Het wordt al steeds vaker gedaan. Houtlook tegels in de badkamer. Aangezien hout niet heel geschikt is om te gebruiken in de natte ruimtes, zijn houtlook tegels de ultieme oplossing hierop. Nog niet iedereen is hier bekend mee en daardoor worden ze soms nog vergeten. Vandaar dat…
    Tags: tegels, de, badkamer, niet, meer, zijn, om, voor

6
Geef je mening

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
S vd Meulen

Weten jullie toevallig waar het bad van de 5e foto vandaan komt?

Mabel

Weet jij toevallig waar die lichtgrijze vloertegels vandaan komen?

Vera

Waar kan ik de zwarte/grijze hexagon tegel van foto 1 kopen?

jozien

hoi, Wij willen hexagon wandtegels plaatsen maar twijfelen aan de voegkleur. Ik vind de voeg van de eerste en derde foto erg mooi. Welke kleur grijs is dit? En van de vloertegels op de tweede en vijfde foto, is dit zwart of antraciet?