Hoe een schilderij ophangen

Hoe een schilderij ophangen. Een schilderij ophangen hoe doe je dat eigenlijk op de juiste manier? Wellicht ben je niet zo handig en vraag jij je af hoe je een schilderij op moet hangen. Moet dit met spijkers of toch met schroeven? Heb je een hamer nodig of toch een boormachine? Hier wat handige tips voor jou!

Hoe een schilderij ophangen muur

Hoe een schilderij ophangen schroeven
Hoe een schilderij ophangen schroeven

Een schilderij of foto galerie is een handige manier om de juiste sfeer te geven. Een studeerkamer of thuiskantoor maak je zo super gezellig. Het zorgt ervoor dat je veel leuke je werk kan uitvoeren. Hoe leuker je werkplek en leuker je werk.

 

Hoe een schilderij ophangen wand
Hoe een schilderij ophangen wand

Een hele wand vol met bijzondere inspirerende foto’s. Kunst of foto’s uit het verleden. Het kan allemaal. Een kale wand voorzien van dit soort leuke schilderijen vult de ruimte op een hele leuke manier op.

Hoe een schilderij ophangen woonkamer
Hoe een schilderij ophangen woonkamer

Je wilt dat een schilderij goed vast zit. Soms werkt het op licht schilderijen en fotolijsten gewoon met een sterk spijkertje vast te spijkeren in de muur. Je hebt dan enkel een spijker en hamer nodig. Voor de wat zwaardere schilderijen adviseer ik toch gebruik te maken van plug en schroef. Je hebt dan een boormachine nodig en schroevendraaier. Voordat je over gaten in de muur boort is het wel verstandig dat je weet waar je gaat boren. Een goede voorbereiding is bij foto galerie aan de wand, echt noodzakelijk.

Hoe een schilderij ophangen
Hoe een schilderij ophangen

Heel handig is om de maten van je schilderij of foto’s uit te knippen en deze met een plakbandje vast te zetten. Mocht je echt niet willen boren dan kun je natuurlijk ook de foto’s uitprinten en deze vast plakken zoals in de afbeelding. Enkel een leuk plakbandje of gekleurde tape is dan voldoende. IKEA Lijsten en Posters

Hoe een schilderij ophangen aan de muur
Hoe een schilderij ophangen aan de muur

 

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Elisabeth Louwrink

Waar kan ik de betonlook salontafel kopen?
Mvg Elisabeth Louwrink