Hoe maak je een marmeren vloer schoon

Hoe maak je een marmeren vloer schoon. Een marmeren vloer geeft voor velen de ultime sfeer. Eén nadeel is dat er regelmatig onderhoud nodig is. Dit hoeft geen probleem te zijn als je de juiste manier weet. Een marmerenvloer is namelijk niet zo hard als een keramische tegel. Kortom marmer neemt vloeistoffen op. Rode wijn kan vlekken geven die je er niet meer uitkrijgt. Daarnaast is marmer minder slijtvast waardoor hoogglans na enkele jaren veranderd in zijdeglans en daarna in mat. Wanneer u dit weer terug wilt hebben in hoogglans dan zijn er een aantal mogelijkheden voor. Polijsten en kristalliseren.

Hoe maak je een marmeren vloer schoon met regelmaat

Aangezien een marmerenvloer eigenlijk een kalkvloer is zijn zurige schoonmaakmiddelen zoals azijn niet zo handig. Je ontkalkt hiermee je vloer waardoor je eigenlijk je kalkvloer aan het oplossen bent. Hoe zachter je marmer hoe eerder deze ruwer en gevoeliger wordt voor vuil. Vuil hecht namelijk sneller aan een ruwer oppervlak. FLOORCLEANER heeft een reinigingspakket speciaal voor het reinigen van marmeren vloeren. Daarnaast hebben ze voor elk probleem een goede oplossing. Informeer bijvoorbeeld eens bij hun wat u het best kunt doen als u een probleem heeft met uw marmeren vloer.

Hoe maak je een marmeren vloer schoon - Marmerlook Keramische Tegels
Hoe maak je een marmeren vloer schoon – Marmerlook Keramische Tegels
Hoe maak je een marmeren vloer schoon - NIBOSTONE
Hoe maak je een marmeren vloer schoon – NIBOSTONE

Hoe maak je een marmeren vloer schoon
Hoe maak je een marmeren vloer schoon

Meer Artikelen

  • 57
    Vloer kiezen woonkamer. Kiezen kan soms heel lastig zijn. Vooral omdat er tegenwoordig zo ontzettend veel keuze is. Zie jij door de bomen het bos nog? Zo niet dan wil je hier vast wel hele goede ideeën op doen en kan je vast wel goede tips gebruiken. Hoe vloer woonkamer…
    Tags: vloer, de, zijn, voor, niet, vloeren, vlekken

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op