Houtlook tegels badkamer

Houtlook tegels badkamer. Het wordt al steeds vaker gedaan. Houtlook tegels in de badkamer. Aangezien hout niet heel geschikt is om te gebruiken in de natte ruimtes, zijn houtlook tegels de ultieme oplossing hierop. Nog niet iedereen is hier bekend mee en daardoor worden ze soms nog vergeten. Vandaar dat ik dit toch nog even goed onder de aandacht wil brengen. Om te zien hoe het lijkt, hier een aantal mooie voorbeelden.

Badkamer Houtlook Eikenhout Flaviker Dakota
Badkamer Houtlook Eikenhout Flaviker Dakota
Houtlook tegels badkamer
Houtlook tegels badkamer

Het leuke van houtlook tegels is dat ze praktisch en makkelijk schoon te houden zijn. Daarnaast zijn ze niet meer van echt te onderscheiden. Combineer het met warme tinten en je krijgt een harmonieus geheel. Combineer het met wit en het oogt strak en modern. Kortom een hele leuke manier om je badkamer in te kleuren en is daarnaast ook toepasbaar voor aan de wand.

Houtlook tegels badkamer reliëf

Houtlook tegels zijn vaak voorzien van een houtstructuur. Dit zorgt ervoor dat je niet snel uitglijd. Denk aan ouderen of jonge kinderen. Veilig en biedt hierdoor net even wat meer comfort bij het douchen. Bij het zoeken naar houtlook tegels kan je hier alvast rekening mee houden. Aangezien niet elk merk houtlook tegels biedt met een bepaalde houtstructuur in het oppervlak, is het raadzaam dit in elk geval zelf goed te onder de loep te nemen. Het is namelijk helemaal aan jou of je dit belangrijk vindt of niet.

Houtlook tegels badkamer met warme tinten
Houtlook tegels badkamer met warme tinten

In dit voorbeeld zie je hoe het oogt wanner je houtlook tegels combineert met warme tinten. Mocht je meer de voorkeur hebben voor iets strakker dan onderstaand een voorbeeld waarbij het gecombineerd wordt met witte wandtegels.

Houtlook tegels gecombineerd met witte tegels
Houtlook tegels gecombineerd met witte tegels

Je ziet dat wanneer je houtlook tegels combineert met witte wandtegels het contrast iets harder is. Ook de lijnen komen wat meer en strakker naar voren wat zorgt voor een strak moderne badkamer met een warm tintje.

Houtlook tegels badkamer modern
Houtlook tegels badkamer modern
Houtlook tegels badkamer met witte tegels
Houtlook tegels badkamer met witte tegels aan de wand
Houtlook tegels combinatie badkamer
Houtlook tegels combinatie badkamer
Houtlook tegels in de badkamer
Houtlook tegels in de badkamer

 

Meer Artikelen

  • 71
    Voegkleur houtlook tegels. Houtlook tegels zijn een populaire keuze geworden voor vloeren en wanden, omdat ze de warmte en natuurlijke uitstraling van echt hout bieden met de duurzaamheid en eenvoudige onderhoud van keramische tegels. Bij het installeren van houtlook tegels is de keuze van de voegkleur van essentieel belang om…
    Tags: de, tegels, om, houtlook

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op