Houtlook tegels visgraat

Houtlook tegels visgraat. Houtlook tegels zijn trendy en zeer praktisch in de woonkamer. Tegenwoordig zie je meer en meer houtlook tegels in visgraat gelegd. Welke formaten zijn hier geschikt voor?

Houtlook tegels visgraat formaten

De meeste mensen kiezen nu juist voor een iets grotere visgraat. Denk hierbij aan het formaat 20x80cm of 30x120cm. Juist de grotere formaten zijn hierbij meer intrek. Zelf vind ik het persoonlijk ook mooier. Daarnaast maakt het de ruimte iets rustiger en robuuster. Iets waar ik zelf erg van houd.

Het voordeel van houtlook ten opzichte van parket is dat het niet gevoelig is voor Uv-Straling. Het verkleurd dus niet door de zon. Ook krijg je geen lelijke naden te zien wat met PVC vloeren wel een het geval is bij de goedkopere types. Op een houtlook vloer leg je dus veel makkelijker een kleedje zonder dat je dit later terug ziet.

Ook voor vloerverwarming is een houtlook vloer de beste keus. Een van de grote redenen waarom de meeste mensen met vloerverwarming nu voor houtlooktegels kiest.

Mannelijke woonkamer scandinavisch
Mannelijke woonkamer Scandinavisch
Houtlook tegels visgraat
Houtlook tegels visgraat
Houtlook Tegels Woonkamer Bruin Wit
Houtlook Tegels Visgraat Woonkamer Bruin Wit – Pastorelli Castano 20×80

 

Ook hier goed te zien, zijn de brede houtlook tegels. Hier te zien met een Buxy kleur voeg van Eurocol. Mocht je benieuwd zijn naar een houtlook tegel, laat het me dan weten.

Voor de mensen in het Noorden zou ik zeggen. Mocht je op zoek zijn naar tegels voor je badkamer of woonkamer, ga dan naar Julius van der Werf in Groningen en Sneek. Hier vind je een groot assortiment aan tegels en houtlook vloeren. Julius van der Werf levert aan de Retail en vakhandel. De particulier kan hier gewoon zijn keuze maken waarna de vakman of retailer je van de uitgezochte tegels voorziet.

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Houtlook tegels voegkleur. Het voegen van houtlook tegels wordt veelal gedaan met kleuren die ook voorkomen binnen het kleuren pallet van de houtlook tegel. Laatst een hele leuke klant die eindelijk eens voor iets anders durfde te gaan. Niet de standaard bruine kleur of buxy kleur van Eurocol. Nee ik…

4
Geef je mening

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
birgit

hallo Thomas,

kun jij aangeven waar de tegels ” Houtlook tegels visgraat” te koop zijn in de randstad? of een link van een website sturen?

Dank!

Groeten,
Birgit

wendy faber

Hoi Thomas,

Kunt u mij vertellen hoe de houtlook tegels heten van Juli 2016? visgraat geplaatst

Groetjes Wendy

Ineke

Kunt u mij ook vertellen welke naam vloer heeft van de keramische parketvloer visgraat van plaatje woonkamer bruin wit en waar verkrijgbaar?