Houtlook tegels voegkleur

Houtlook tegels voegkleur. Het voegen van houtlook tegels wordt veelal gedaan met kleuren die ook voorkomen binnen het kleuren pallet van de houtlook tegel. Laatst een hele leuke klant die eindelijk eens voor iets anders durfde te gaan. Niet de standaard bruine kleur of buxy kleur van Eurocol. Nee ik hebt het over een antraciet kleur.

Houtlook tegels voegkleur antraciet

Ook in het onderstaande plaatje krijg je een idee hoe zoiets eruit kan zien. De donkere lijnen zijn speels en toch oogt het toch heel rustig. Mocht je trouwens op zoek zijn naar onderstaande type houtlook tegel? Laat het me weten!

KEOPE PRIME 300X1200

Houtlook tegels voegkleur

Welke kleur voeg houtlook tegels

Meer Artikelen

  • 10000
    Voegkleur tegel kiezen. Vaak sta je bij het uitzoeken van tegels niet direct stil bij het kiezen van een bijpassende voeg. Daarnaast is het kwestie van smaak. Alleen wil ik je wel enkele tips geven. Bij het kiezen van een voeg gaat het om de esthetische en de praktische kant.…

6
Geef je mening

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
André

Hi,
Zijn de houtlook tegels genoemd door ‘Ellen Burger’ nog ergens verkrijgbaar?

Rvds

Ik zou ook graag weten welke tegels dit zijn.

Regien

Graag verneem ik of er een reactie is gegeven naar Ellen Burger.
Ik ben nl ook geinteresseerd.

Kirsten

Graag verneem ik of er een reactie is gegeven naar Ellen Burger.
Ik ben nl ook geinteresseerd.

Ellen Burger

Beste Thomas, ik ben zeer geïnteresseerd in de rustige ‘duoglas-spar-houtlook-tegel’ die zijn afgebeeld bij je blog van 6 maart 2016 (rustige kamer, gebroken witte banken, 1 schilderij met rood erin, schitterend rustige houtlook tegels). Ik wil heel graag weten van welk merk deze tegels zijn en waar ik ze evt. kan bekijken. Ik ben precies naar zoiets op zoek, maar vind alle douglas-spar achtige tegels tot nu toe te druk. Ik hoor graag! gr. Ellen