Interieur voor mannen

Interieur voor mannen. Wanneer is een interieur nu mannelijk en wanneer juist vrouwelijk? Een lastige vraag denk ik. In mijn ogen mag een mannelijk interieur er basic uit zien. Denk hierbij aan basic materialen of een simpel design, of juist heel primitief. Qua kleuren kunnen warme aarde tinten maar ook zeker zwart en wit kan prima mannelijk zijn. Hier daarom meer over interieur voor mannen.

Interieur voor mannen voorbeelden

Interieur voor mannen
Interieur voor mannen

Een gaaf bed in bovenstaande afbeelding. Zie hoe simpel en basic het bed oogt. Ook qua kleuren aarde tinten in combinatie met grijze tinten. De grote houten balken zijn stoer en zelfs een beetje ruig. Perfect voor een mannelijke inrichting.

 

Interieur voor manen stenen muur
Interieur voor manen stenen muur

Wanneer alles strak is afgewerkt mag je best iets zien wat ruiger is. Denk een stenen muur zoals achter de keuken. Het geeft een mooi contrast tussen ruig en strak. Zelf hou ik juist wel van dit contrast. Ook dit kan goed in combinatie met betonlook of echt beton.

 

Interieur voor mannen
Interieur voor mannen

Hier een stoere slaapkamer goed ingericht en juist echt voor mannen. Veel kussens en kleden en zelf een kleedje voor op de vloer. Het ziet er hierdoor bijna primitief uit. Juist dat maakt het mannelijk. Dit bereik je door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout, wol, en metalen. In de slaapkamer hierboven is dit heel goed te zien. Je zou er ook nog een iets meer industriële look aan kunnen geven door de houten vloer te vervangen door een echte betonvloer in plaats van de houtenvloer.

Interieur voor mannen voorbeeld
Interieur voor mannen voorbeeld

Heel simpel maar toch heel stoer. De planken aan de muur staan vol met spullen en tocht oogt het rustig doordat de kleuren steeds terug komen in het interieur. Een tip die voor de slordige niet opruimende man heel goed werkt. Gebruik bijvoorbeeld niet meer dan drie kleuren / tinten. Wat je ook verschuift of verplaatst, het staat altijd.

Meer Artikelen

  • 38
    Scandinavische inrichting vloer. Een Scandinavische inrichting kenmerkt zich doormiddel van eenvoud en simplisme. Eigenlijk gewoon met weinig middelen iets leuks maken. Een vloer van beton, het hoeft niet te moeilijk en niet te netjes, als het maar functioneel is en makkelijk is schoon te houden. Eigenlijk voor veel mensen de ideale en…
    Tags: de, inrichting, voor, heel, goed, meer, wanneer, interieur, zien, denk