Keuken opknappen met klein budget

Keuken opknappen met klein budget

Keuken opknappen met klein budget. Welke mogelijkheden zijn hier eigenlijk in? In dit artikel leg ik je uit wat je kunt doen. De meeste keukens zijn nog best functioneel en goed. Om deze nu volledig af te schrijven en een nieuwe te kopen is best zonde van het geld. In de meeste gevallen kun je de keuken prima opknappen in een hele mooie nieuw staat.

De keuken opnieuw in de juiste kleur laten spuiten

De keuken in de juiste kleur laten spuiten is een hele leuke manier op je keuken op te knappen met een klein budget. Op deze manier past de keuken perfect bij de vloer die je wilt of inmiddels al hebt uitgezocht. Een hele mooie manier van het opknappen van je keuken als je het mij vraagt. Wat je hiernaast nog meer kunt doen, is het vervangen van het oude keukenblad.

 Tegels of vinyl als keukenwand bekleding.

Tegels zijn in de meeste gevallen heel praktisch in onderhoud en het schoonhouden van je keukenachterwand. Wat steeds meer gedaan wordt is het weg laten van tegels. In plaats van tegels wordt gekozen om de keukenwand te voorzien van strak stukwerk. Dit stukwerk wordt vervolgens voorzien van een schrobbare sausverf. Ook wordt er wel eens pvc-laminaat, vinylbehang of vinylvloerbedekking gebruikt in plaats van de gebruikelijke tegels. Dit kan tot een heel verrassend leuk resultaat leiden.

Keuken opknappen met klein budget
Keuken opknappen met klein budget

 

thomas van tg wonen kl

“Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor jou om tot een leuk resultaat te komen? Je mag me natuurlijk altijd vragen. Wellicht help ik je binnenkort al met je nieuwe keuken!”

Groeten Thomas Gaspersz

Stel je vraag direct Contact

 

Meer Artikelen

  • 47
    Het uitzoeken van tegels is iets persoonlijks van jezelf of iets van jullie samen. Daarom biedt de Tegelaer te Groningen een breed assortiment aan tegels voor de badkamer, woonkamer, keuken en toilet. De vakkundige adviseurs in deze tegel showroom staan ter beschikking aan de Tegelzetters, Aannemers en Installateurs in Groningen die…
    Tags: de, tegels, groningen, om, keuken

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op