Kleine Badkamer Tips

Tips voor kleine badkamers. Hier een paar waar je vast iets aan hebt.

  1. Zelf vind ik het belangrijk niet overal de nadruk op te willen leggen. Pak een of 2 leuke items waar je de nadruk op wilt leggen in de ruimte. Denk aan het toilet of een wasbak. Leg dus niet perse de nadruk op een groot badkamermeubel maar pak iets kleiner zoals het toilet of wasbakje. Hierdoor lijkt de ruimte vergelijken met het item wat groter.
  2. Pak niet te veel tinten en kleuren. Ga voor 2 basis tinten. Donker adviseer ik alleen als je echt heel goed hebt nagedacht op wat je wilt accenturen. Met lichtere kleuren speel je veel meer op safe en kun je dus meer kanten op. Ga je toch voor donker denk dan heel goed aan wat je wilt verlichten.
  3. Speel met glans en matte tegels. Trek je de tegels door tot aan het plafond dan zie je in een glanzende tegel je plafondverlichting terug waardoor het plafond veel groter lijkt en dus ook je ruimte. Het hoeft echt niet een hoogglans tegel te zijn. De Rak Surface Lappato heeft een mooie glans hiervoor. Denk ook aan de combi glans en mat op de wanden.
  4. Niet alleen een glanzende tegel werkt vergrotend. Ook een grote spiegel werkt natuurlijk perfect om je ruimte groter te laten lijken. Pak dan wel direct een grote spiegel.
  5. Verlicht middels spotjes je verst staande wand. Laat de kleur van je vloer eventueel doorlopen in deze wand. Zo accentueer je de verst staande wand bij binnenkomst wat weer verruimend en vergrotend werkt.

 

kleine-badkamer-tips

Meer Artikelen

  • 50
    Hoe tegels kiezen badkamer. Badkamer Inspiratie Tegels. Tegels zijn tegenwoordig hip en erg in. Vooral in de badkamer omdat het ook erg praktisch is en lang mee gaat. Juist omdat het zo lang mee gaat is het kiezen van tegels niet zomaar even gedaan. Wat nu trendy en hip is,…
    Tags: de, badkamer, voor, veel, wand, op, voorbeelden

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op