Kleur plafond woonkamer

Kleur plafond woonkamer. Welke kleur kies je voor het plafond? Heb je hier wel eens bij stil gestaan. Misschien denk je wel dat elk plafond gewoon standaard wit is? Voor jou dan hier enkele voorbeelden van plafonds en kleuren. Je ziet al heel snel welk effect het heeft. Bij de afbeelding geef tevens nog extra uitleg. Mocht je vragen hebben, laat dan hier onderaan een reactie achter.

Donker plafond woonkamer
Donker plafond woonkamer

Niet iets standaards in bovenstaande afbeelding maar natuurlijk wel heel gaaf. Een donkere vloer en een donker plafond kan goed met veel licht van buitenaf.

Kleur plafond schuindak
Kleur plafond schuin dak

Een schuin dak zou ik persoonlijk ook gewoon licht houden. Hier mooi is het contrast van de kasten. Links juist een rechte verticale lijn en rechts de schuine lijn van het het dak. Door donkere en lichte vlakken en elementen te creëren aan een of twee zijden van de ruimte, zorg je voor meer dynamiek.

Welke kleur muren en plafond woonkamer
Welke kleur muren en plafond woonkamer

 

Kleur plafond woonkamer
Kleur plafond woonkamer

Muren lijken veel langer door gebruik te maken van hoge plinten en plafondlijsten.

 

Meer Artikelen

  • 75
    Kleur kozijnen kiezen. Het kiezen van de juiste kleur voor je kozijnen kan lastig zijn. Het is niet heel moeilijk maar toch moet je de knoop door hakken. Hoe lastig het voor jou is, is helemaal aan jezelf. Wellicht heb je al iets gedachten en wacht je op de juiste…
    Tags: de, voor, kleur, hier, iets, woonkamer, goed, licht, meer, welke