Laminaat Betonlook Woonkamer

Laminaat Betonlook Woonkamer. Betonlook is gaaf omdat het zo tijdloos is. Het is daarnaast qua kleur ook makkelijk te combineren zonder dat het een mis match is. Iets waar niet iedereen kijk op heeft. Betonlook heb je strak en egaal of juist heel ruig. Betonlook is er dus in vele uitstralingen te verkrijgen. Het strakke betonlook heeft meer iets weg van een gietvloer in mijn ogen. Wel kan ik dit heel erg mooi vinden. Waar denk jij aan wanneer we het hebben over betonlook? Ik ben erg benieuwd hoe jij hier over denkt.

Goedkope Alternatieven Betonlook Laminaat

Een echte woonbeton vloer in de woonkamer is niet zomaar iets. Het kan behoorlijk prijzig zijn. Wat zijn nu de mooie maar goedkopere alternatieven? Goedkopere alternatieven bij een houten vloer. Zorg ervoor dat de vloer strak is. Vul de oneffenheden op met bijvoorbeeld een sterke plamuur en schuur de vloer egaal en vlak. Hierna pak je een grijzige kleurcoating waarmee je de vloer gaat verven. Wanneer je de gewenste kleur hebt lak je het af met een matte parketlak. Op deze manier heb je de uitstraling van een gietvloer maar dan van hout. Mocht je meer informatie hierover willen en ben je nog niet geabonneerd? Abonneer je dan alsnog helemaal gratis op het GASPERSZ Magazine en ontvang alle informatie met handige tips hierover.

Ook is laminaat een optie. Bekijk snel de vijf voordelen van het leggen van een nieuwe vloer

Betonlook Laminaat Woonkamer Alternatieven
Betonlook Laminaat Woonkamer Alternatieven


Zelf vind ik het erg mooi wanneer je betonlook combineert met een houten vloer. Natuurlijk is een houtenvloer duurder dan een laminaat vloer. Wellicht is het een idee om betonlook laminaat te combineren met houtlook laminaat. Qua uitstraling vind ik het erg mooi.

Tegenwoordig heb je ook betonlook tegels. Dit zijn keramische plavuizen met de look van betonlook. De meesten zitten zo rond de 60,-/m2. Een goedkoper alternatief van goede kwaliteit is de VLT  60×60 STARK TG 1E. Goede kwaliteit maar dan de helft goedkoper.

Meer Artikelen

  • 66
    Hoe breng je vinyl behang aan? Vinylbehang aanbrengen doe je zo! Met dank aan Klusidee.nl Benodigdheden: Speciaal voor het aanbrengen van vinyl- en textielbehang hebt u een brede rubber roller nodig, een kunststof spatel en een vachtroller. Voor het wegwerken van blazen, een injectiespuit, voor het behangen achter een radiator,…
    Tags: de, op

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op