Marmoleum Betonlook Vloer

Marmoleum betonlook  vloer. Echte betonlook vloeren zijn niet goedkoop en zijn toch best aan de prijzige kant zijn. Niet voor iedereen weggelegd dus. Zoals ik eerder al schreef, zijn er leuke goedkopere alternatieven op een betonlook gietvloer. Toch is er nog een ander goed alternatief die ik je nog niet heb vertelt. Ik heb het over marmoleum betonlook. Qua uitstraling niet van echt te onderscheiden. Kort hieronder de voor en nadelen van een marmoleum betonlook vloer. Bekijk hier een betonlook alternatief voor in de badkamer

Marmoleum betonlook vloer wel of niet voor vloerverwarming?

Omdat het oppervlak minder hard is, is het gevoeliger voor beschadigingen. Daarnaast kan je soms de afdrukken van tafelpoten of stoelpoten erin terug blijven zien. Klein minpuntje. Dit heb je met een harde betonvloer natuurlijk niet. Aan de andere kant is een echte betonlook vloer weer gevoeliger voor wijnvlekken en soort gelijke vlekken.

Ook marmoleum is geschikt voor vloerverwarming. Het geleid de warmte goed door. Wel zo prettig! Lasnaden in een marmoleum vloer zie je nagenoeg niet terug. In mijn ogen dus geen kritiek punt.

Hier enkele voorbeelden van betonnen vloeren en marmoleum betonlook vloeren.

marmoleum-betonlook-vloeren
Echte betonnen vloer

 

Marmoleum betonlook vloer
Hier geen betonlook maar een echte gietvloer in puur wit – gelegd door Motion Vloeren in Amsterdam

Betonlook gietvloer prijs

Betonlook gietvloer prijs

Betonlook Epoxie Gietvloer
Betonlook epoxie gietvloer in badkamer
Betonlook
Betonlook vloer
Marmoleum Betonlook Vloer - Scandinavisch vloerkleed
Marmoleum Betonlook Vloer – Scandinavisch vloerkleed

 

Meer Artikelen

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op