Metro tegels badkamer 10×20

Metro tegels badkamer, het kan nog steeds. De een heeft een heel oubollig idee wanneer ze aan metro tegels denken. De ander weet het juist in een heel ander jasje te steken. Zelf ben ik niet heel snel voor kleine tegels. Ze moeten of dan wel iets heel bijzonders hebben zoals verschillende soorten mozaïeken. Toch de 10×20 metro tegel kan het heel goed doen.

“Neem geen metro tegels omdat de ruimte zo klein is” Wat ik hiermee bedoel is dat je niet perse een kleine tegel moet uitzoeken wanneer het gaat om een kleine ruimte. Neem een metro tegel omdat het bij de stijl past.

Houdt je van klassiek dan zou ik zelf het voegje niet al te groot doen waardoor je best met een grijze voeg kunt gaan werken. Dit heeft meestal mijn voorkeur. Zoals je in onderstaande foto ziet is hier geen grijze voeg gebruikt maar gewoon een witte kleur voeg. Zoals je ziet staat dit ook erg goed. Kortom ik zeg nooit om altijd voor een bepaalde kleur voeg te gaan. Het is maar net welke sfeer en welke contrasten of lijnen spel je wilt in je badkamer inrichting. Meer over voegkleuren.

In het artikel over voegkleuren vertel ik je een paar dingen waar je wellicht nog niet over nagedacht hebt. Daarom zou ik je zeker aanraden het te lezen wanneer je op zoek bent naar tegels. Heel logisch dat veel mensen uren kunnen nadenken over welke tegel het uiteindelijk moet gaan worden, welke structuur het moet hebben. Daarom juist lijkt het me ook heel logisch om goed na te denken over de voegkleur. Vandaar dus interessant om te lezen. Maar goed het ging niet over voegkleuren het ging over metro tegels in de badkamer. Ik hoop dat je nog steeds veder leest want ik ga je hier niet alleen gave voorbeelden laten zien van metro tegels. Ook laat ik je enkele gave tegels zien die goed zouden passen bij dit type tegel.

Metro tegels badkamer en bijpassende vloertegels

Ik heb hieronder twee afbeeldingen geplaatst. Een met een metro tegel gecombineerd met een strakke vloer. In de andere afbeelding zie je een vloer die veel wordt gebruikt in combinatie met metro tegels. Uiteraard wordt dit type vloertegel ook veel gecombineerd met de bekende 15×15 wandtegels van Mosa. In de afbeelding is een toilet te zien maar je snapt dat dit ook goed kan voor in badkamers.

Metro tegels badkamer 10x20 modern klassiek
Metro tegels badkamer 10×20 modern klassiek

 

Granito tegel in toilet met zwarte rand en plinten en de 15x15 17820
Granito tegel in toilet met zwarte rand en plinten en de 15×15 17820

Metro tegels badkamer en toilet

Hier een Granito tegel gecombineerd met de bekende 15×15 Mosa tegel. Nu gaat het niet zo om de 15×15 tegel van mosa maar meer de grantio vloer die hier gebruikt wordt. Erg passend bij een metro tegel. Mocht je willen weten waar je dit kunt kopen, laat het me dan weten! of ga naar de TEGELAER. Zij verkopen veel van dit type vloeren en tegels.

Het plateau in dit toilet is voorzien van belgisch hardsteen. De lijn van het plateau loopt vervolgens door in een tegelstrip. Mooi gedaan toch? Zoals je trouwens in deze afbeelding ziet, zijn de voegen zichtbaar. Kortom erg klassiek.

 

Meer Artikelen

  • 10000
    De kleinere formaat tegels zijn weer terug van weggeweest. Was het voorheen oubollig om voor kleinere formaat tegels te gaan, is het nu weer de trend. Met name met opvallende voegen. Dus bij een witte 10x20 tegel een grijze of zelfs antraciet voeg. Juist de lijnen van de voegen maken…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op