Meubels van pallets maken

Meubels van pallets maken. Voor een leuke inrichting hoef je niet perse veel geld uit te geven. Pallets bijvoorbeeld zou je normaal niet snel verwachten in je interieur. Toch kan het heel mooi zijn om gewoon je eigen meubels te maken met pallets.

Meubels van pallets maken, hoe doe je dat?

Voor de een wat makkelijk dan voor de ander. Waar je voor moet oppassen wanneer je pallets als meubel gaat gebruiken, zijn de spijkers die er eventueel inzitten. Check je pallets hierop dus even goed. Verwijder ook de scherpe punten of losse delen van het hout. Je wilt niet dat jezelf en anderen zich bezeren wanneer ze bij je komen. Bedenk van te voren ook goed hoe je het in elkaar wilt zetten. Gebruik een scherpe handzaag om de pallet op de juiste maat te krijgen. Een decoupeer zaag kan in sommige gevallen ook handig zijn. Wanneer je meubel klaar is kun je het gaan verven. Het hoeft niet maar kan zeker mooi zijn.

Waar kun je mooie pallets kopen

Ben je benieuwd waar je mooie en geschikte pallets kunt krijgen? Laat het me weten. Zelf ben ik meer van de euro pallets omdat deze gewoon heel sterk zijn. Dit geeft net een beetje meer body en is hierdoor net iets stoerder in mijn ogen.

Hieronder enkele inspiratie foto’s van meubels gemaakt van pallets.

Meubels van pallets maken
Meubels van pallets maken

Hier een bank gemaakt van een wegwerp pallet. Zonder al te veel moeite heb je een bank. Het enige wat je nog hoeft te doen is het monteren van wieltjes.

Salontafel van pallets
Salontafel van pallets
Tafel van houten pallets
Tafel van houten pallets

Een mooie antraciet zwarte tafel voor in de keuken. Wat leuke stoelen erbij en klaar!

Bed Bank van Pallets
Bed Bank van Pallets
Bank van euro pallets
Bank van euro pallets

Een bank van europallets. Leg er gave kussens op en je bent gewoon klaar.

Meer Artikelen

  • 10000
    Gietvloer woonkamer prijzen. Ik krijg vaak de vraag wat een gietvloer kost voor in de woonkamer. Om te beginnen ligt dit vooral aan het type gietvloer dat jezelf voor ogen hebt. Bedragen inclusief montage liggen zo tussen de €120,- en €160,- per m2. Nu heeft niet iedereen een hele dikke…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op