Moderne vloertegels woonkamer voorbeelden

Moderne vloertegels woonkamer voorbeelden. Wat zijn nu de laatste trends en wat zijn nu de moderne woonkamer vloertegels. Vandaar hier voor jou enkele voorbeelden. Heb je leuke moderne tegels gezien in Nederland? Laat het mij hieronder weten welke tegel het was en waar je deze gezien hebt! Moderne woonkamer vloeren

Houtlook tegels woonkamer

Keramisch Parket Woonkamer Eikenhout Flaviker Dakota

Keramisch Parket Woonkamer Eikenhout

Moderne Tegels Woonkamer 60x120 Grijs Flaviker Now
Moderne Tegels Woonkamer 60×120
Moderne Vloertegels Woonkamer Keuken 60x60 Flaviker Now
Moderne Vloertegels Woonkamer Keuken
Vloertegels Woonkamer Keuken Restaurant Smoked
Vloertegels Woonkamer Keuken Restaurant

Moderne vloertegels woonkamer voorbeelden bekijken

Razend populair in combinatie met vloerverwarming zijn de houtlook tegels. Een echte aanrader in mijn beleving zijn de merken Flaviker Dakota, Italgraniti, Delconca, Novabell My Space en de Panaria North Cape.

De houtlook tegels Panaria North Cape hebben iets bijzonders. Hiermee bedoel ik niet zozeer de uitstraling maar meer de antibacteriële werking van deze vloeren. Normaal gesproken groeien bacteriën erg snel op bijna alle vloeren. Bij de Panaria North Cape serie is dit niet het geval. Sterker nog, de vloer dood bacteriën zelfs. Hoe dit kan schuilt hem in de productie van de tegels. In de toplaag van deze tegels zitten namelijk zilverionen verwerkt. Deze zilverionen stopt de stofwisseling van de bacterie. Juist hierdoor overleven bacteriën het niet op de houtlook vloeren van Panaria.

Van deze vloeren kun je dus gewoon eten wanneer je iets laat vallen. Voor restaurants, ziekenhuizen en dergelijke dus ideaal. Gaaf he!

De meeste houtlook tegels zijn vaak gebaseerd op rustiek eikenhout. Juist daarom de tip voor de mensen die juist een rustigere of egalere houtlook vloer willen, zonder noesten. Kijk eens naar het Merk Sintesi Montana. Dit merk levert namelijk een hele rustige en egale collectie houtlook tegels.

Betonlook tegels zijn ook erg populair momenteel. Flaviker Backstage, Rak Cementina, Tagina Apogeo, Fondovalle Portland Hood etc, Sphinx Concrete en Pastorelli Shade, heben een gave betonlook lijn als het gaat om betonlook tegels.

Al tijden heel populair zijn de Mosa Terra Meastricht tegels en de vergelijkbare Rak GPD en Earthstone tegels. Deze zijn behoorlijk strak. Helemaal wanneer je de grotere tegels van 1 meter bij 1 meter toepast. Met een dunne voeg geeft het de indruk van een strak matte gietvloer.

Ik heb nu enkele merken en collecties genoemd die de moeite waard zijn te bekijken, wanneer je op zoek bent naar vloertegels voor in de woonkamer.

Hieronder zal ik wat leuke voorbeelden laten zien.

Tweedehands openhaarden
Houtlook Tegels Woonkamer
Moderne vloertegels woonkamer voorbeelden
Moderne vloertegels woonkamer voorbeelden
Tweedehands openhaard inbouw glas
Betonlook vloer mogelijk met de Nieuwe BetonDesign van Eurocol
Houtlook Tegels Leggen
Houtlook Tegels Leggen in visgraat met bijvoorbeeld de Pastorelli Castano 20×80 CM
Houtlook Tegels Woonkamer
Houtlook Tegels Woonkamer

Woonkamer ideeën openhaard

Meer Artikelen

  • 10000
    Wat zijn Marokkaanse tegels? Marokkaanse tegels zijn voornamelijk patroon tegels. Zo heb je de Marokkaanse handgemaakte Zelliges. Het mooie aan dit type tegeltjes is dat ze niet strak zijn en daardoor heel leuk effect geeft. Wel vind ik het dan jammer als je de voegkleur nagenoeg gelijk is als de…

11
Geef je mening

10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
WIlleke

Bij de Tegelaer.nl hebben ze hele mooie tegels!

Barbara

hoi
plaatje hierboven
graag willen we eten of dit een gashaard is

waar te krijgen?

gr

Jacky

Waar zijn de tegels te koop van de moderne vloertegels woonkamer keuken te koop? de foto waarop een donker kookeiland te zien is met twee krukjes. De tegels lijken grijs/bruin verschillend te zijn.

Paulien

Hi,

We zijn aan het zoeken naar een alternatief voor een laminaat/hout vloer ivm. vloerverwarming, nu zijn we op jou site uitgekomen. Wat een hoop informatie, fijn als je er helemaal niet bekend mee bent! Zou je toevallig kunnen laten weten welke tegels gebruikt zijn voor de eerste foto met het gewei aan de muur. Deze ziet er super uit! Je heb allerlei merken onder de foto gezet, maar daar kan ik hem helaas niet uithalen. We vinden deze heel mooi, dus hopen dat je ons kunt helpen :-).

Groet, Paulien

Esther

Hallo Thomas,

Welke tegels (en merk) is je laatste foto met de openhaard? We vinden die geweldig en hopen dus op je reactie.

Groet,
Esther

Roger

Beste Thomas,

Ik twijfel voor de benedenverdieping tussen een houtlook tegel in de kleur tussen lichtbruin en middenbruin bijvoorbeeld de Marazzi Larice of een grote grijze tegel eventueel ook van Marazzi. Is natuurlijk een kwestie van smaak maar misschien heb je toch wat advies? Houtlook lijkt me wel een warmere uitstraling hebben en grijze tegels zijn misschien erg grauw en kil.
Ik kan in Zuid-Limburg helaas geen zaken vinden die Marazzi tegels in hun showroom hebben. Weet u misschien leveranciers in de omgeving van Heerlen? Eventueel in België of Duitsland.

Alvast bedankt.

Groeten Roger

Ineke

Dag,
Wij vinden de vloer in de woonkamer met open haard en in visgraat gelegd erg mooi.
Welke serie is dat en waar te verkrijgen?

Rinda

Hoi Thomas,

Ook ik ben erg benieuwd naar de exacte naam van de vloer in de kamer met het gewei op de muur.

Ik hoor graag van je.

Groeten,

Rinda

Jeroen

Hallo Thomas,

De bovenste foto van houtlook tegels in de kamer met het rendiergewei vinden wij het mooist. Wat is de exacte naam van deze tegel incl. kleur?
https://thomas.gaspersz.nl/wp-content/uploads/2016/01/Houtlook-tegels-woonkamer.jpg

Met vriendelijke groet,

Suus en Jeroen

Dag Thomas, Omdat mijn vrouw en ik druk bezig zijn met de verbouwing van onze woning, zijn we op het internet opzoek naar allemaal goede tips en inspiratie. We kwamen al snel op jouw site terecht. De vloertegel met een houtlook (de eerste foto), is onze favoriet. We gaan ons snel verder verdiepen in het merk. Bedankt voor de tip! We gaan zeker verder kijken op de site voor meer inspiratie.

Groet, Rob en Chantal