Moderne woonkamer meubels inspiratie

Moderne woonkamer meubels inspiratie en toch sfeervol, hoe creëer je dit? Ik denk dat iedereen wel sfeer in zijn woonkamer wil. Niemand wil in een sfeerloze ruimte wonen hoop ik. Met een paar kleine aanpassingen haalt iedereen sfeer in huis. Zelfs met de meest strakke meubels.

Ik heb hier voor jou een aantal inspiratie foto’s geplaatst. De één iets sfeervoller dan de andere. Bekijk deze afbeeldingen eens goed. Wat maakt voor jou de ruimte dan sfeervol? Zijn het de kleuren combinaties of zijn het juist andere punten. Laat me weten wat jij anders zou doen.

Moderne woonkamer meubels inpiratie
Moderne woonkamer meubels inpiratie

Moderne woonkamer meubels en toch warm en sfeervol

Eerder had ik het al over de verschillende soorten contrasten. Ik had het over glans en mat, Donker en licht, Warme en koele kleuren. Juist door met strakke meubels te werken kun je het accent leggen op iets wat heel veel sfeer of warmte uitstraalt. Door dit in je woonkamer met een paar elementen te doen heb je zomaar ineens een hele sfeervolle woonkamer.

Hoe heb jij met strakke moderne woonkamer meubels, alsnog sfeer in huis gehaald? Vertel hieronder ook gewoon dan je verhaal hierover! Ik ben erg benieuwd!

Sfeervolle moderne woonkamer meubels
Sfeervolle moderne woonkamer meubels

Heel strak en modern. Deze robuuste salontafel zorgt voor een stoere en sfeervolle look. Ook hier weer een sfeerhaard. Dit zorgt altijd voor een perfecte sfeer. Daarnaast een leuk krukje met een kussentje. Strak en modern maar toch heel sfeervol.

Moderne woonkamer inrichting met sfeer
Moderne woonkamer inrichting met sfeer

Je ziet hier een hele strakke vloer gecombineerd met moderne meubels. De kleden en de kussens maken het alsnog heel sfeervol. Terwijl het schilderij achter de bank ook heel modern is, geeft het toch net iets extra’s.

Moderne woonkamer meubels
Moderne woonkamer meubels

Een sfeerhaard met daarboven de tv. Zie hier ook de vaas met takken. Beige zwart combinaties zijn ook altijd goed. Ook hier zie je weer dat je met een paar woonaccessoires heel veel sfeer creëert. Wat ik hier vooral gaaf vind, is toch echt de sfeerhaard.

Meer Artikelen

  • 10000
    Moderne vloertegels woonkamer voorbeelden. Wat zijn nu de laatste trends en wat zijn nu de moderne woonkamer vloertegels. Vandaar hier voor jou enkele voorbeelden. Heb je leuke moderne tegels gezien in Nederland? Laat het mij hieronder weten welke tegel het was en waar je deze gezien hebt! Moderne woonkamer vloeren…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op