Moderne Woonkamer Vloeren

Moderne Woonkamer Vloeren. Op zoek naar een mooie vloer voor in je woonkamer? Hoe kies je nu de juiste. Veel mensen hebben last van de keuzestress als het aankomt op het kiezen van een nieuwe woonkamer vloer. Er is vandaag de dag ook zoveel mogelijk. Ook zijn er tegenwoordig altijd wel alternatieven en dat maakt het lastig. Wat vind jij belangrijk? Naast dat het mooi moet zijn moet het natuurlijk ook binnen het budget passen. Hoe belangrijk is een praktische vloer voor je? Hoe belangrijk is het dat je vloer ook makkelijk schoon te maken is? Hoe lang wil je dat je vloer mee gaat? Kortom allemaal vragen die belangrijk zijn wanneer je een vloer gaat uitzoeken. In dit artikel over moderne woonkamer vloeren laat ik je enkele mooie vloeren zien.

Ga je voor echt hout? Er zijn mooi alternatieven zoals keramisch parket. Nu erg populair. Dit i.v.m. de uitstraling die behoorlijk echt overkomt. Moderne woonkamer vloeren moeten slijtvast zijn. Keramisch parket is daarom de laatste tijd zeer gewild. Mensen met vloerverwarming zien meer voordelen met keramisch parket. Dat is best logisch want het laat de warmte veel beter door.

TG KERAMISCH PARKET BRUIN

Daarnaast is het erg makkelijk in onderhoud en is zeer makkelijk schoon te maken. Eenmaal gemonteerd dan blijft keramisch parket jarenlang zo goed als nieuw.

Moderne woonkamer vloeren | Gietvloeren

TGWONEN BETONLOOK

Een gietvloer is duur en vaak past het net niet in het budget. Gelukkig is er een alternatief zoals Betonpleister. Betonpleister is zeer egaal van kleur en tevens in elke kleur leverbaar. De kosten van deze vloeren liggen zo rond de 60,- euro per vierkante meter. Wil je weten waar je deze vloeren kunt verkrijgen? Laat dan onderaan in dit artikel een bericht achter.

Belgisch Hardsteen past zowel in een landelijke interieur als in een strak interieur. Meestal zie je bij dit soort vloeren dat de voeg veel lichter is. Meestal gewoon grijs van kleur. Belgisch Hardsteen is minder praktisch dan een keramische vloer. Dit omdat het poreuzer is en net als marmer kalkhoudend is. Er zijn een aantal keramische tegels die amper van echt Belgisch Hardsteen te onderscheiden zijn. Laat het mij weten als je hiernaar op zoek bent.

Lees het artikel “Waarom je voor keramisch parket moet gaan”.

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dennis

We zijn bij de Tegelaer in Oostwold wezen kijken voor onze woonkamervloer. Wat een prachtige vloeren en keramisch parket hebben ze daar. Ongelooflijk!