Moderne woonkamer voorbeelden en inspiratie

Moderne woonkamer voorbeelden. Waarom zijn mensen toch vaak op zoek naar een moderne woonkamer? Ik kan me best voorstellen wanneer je een woning hebt gekocht, je deze helemaal naar eigen smaak wilt inrichten. Toch zijn steeds meer mensen zich bewust dat ze vroeg of laat weer willen of moeten verhuizen. Wegens een andere baan, een andere relatie of wellicht wel wegens een geschiktere woning voor je kinderen.

Moderne woonkamer voorbeelden van goed ingerichte huizen

Een goed ingericht huis verkoopt makkelijker dan wanneer je een gedateerde woning hebt met oude lelijke meubelen in de meest gekke kleuren combinaties. Niet iedereen kan even goed klussen of is even handig in het leuk inrichten van een woning en dat maakt ook helemaal niet uit. Er staan genoeg woningen te koop waar ze bijna niets meer aan hoeven te doen. Denk aan een leuke keuken, een super mooie badkamer en een leuke vloer in de woonkamer. Dit zijn dan ook de woningen die het snelst weer verkocht worden. Kortom veel minder kans dat de verkoper met een restschuld achterblijft op zijn hypotheek.

Naast dat ik je hier moderne woonkamer voorbeelden en inspiratie foto’s laat zien. Vind je ook op instagram bijvoorbeeld de nieuwste woonkamer trends en zijn er interieurstylisten over de hele wereld die je voorzien van de modernste woonkamers. Volg je zelf een aantal leuke mensen of interieurstylisten dan ben je er vast al achter dat woonkamers, slaapkamers en zolders steeds lichter worden. Er word veel wit gebruikt zowel voor wanden planfonds als voor lichte vloeren, wit of licht grijs. Hier en daar wat accessoires, meubelen of fotolijstjes met wat donkere kleuren en je hebt meteen iets dat opvalt door al het wit.

Heb je een grotere woning dan kun je best wel donkere kleuren gebruiken. Zorg dan wel voor de juiste verlichting. Dit is dan natuurlijk extra belangrijk.
Wil jij je woning verkopen en deze verkoop klaar maken. Hou het dan gewoon lekker licht als je een gemiddelde of kleine woning hebt. Je woning lijkt hierdoor meteen een stuk groter.

Tip: Er zijn veel mensen die het niet aan durven om voor wit wit RAL-nummer 9003 te gaan en kiezen hierom voor een veiligere wit, namelijk gebroken wit ook wel zuiver wit genoemd Ral-nummer 9010. Waarom? Wit wit is een prima wit. Je hebt namelijk altijd te maken met schaduwen, veel zon en weinig zon. Kortom ben je ook iemand die denkt dat wit wit echt te wit is. Probeer het dan gewoon eerst eens uit. Ik denk dat je hier achteraf best blij mee bent. Succes!

Meer Artikelen

  • 66
    Moderne woonkamer meubels inspiratie en toch sfeervol, hoe creëer je dit? Ik denk dat iedereen wel sfeer in zijn woonkamer wil. Niemand wil in een sfeerloze ruimte wonen hoop ik. Met een paar kleine aanpassingen haalt iedereen sfeer in huis. Zelfs met de meest strakke meubels. Ik heb hier voor…
    Tags: de, woonkamer, moderne, zijn, voor, inspiratie

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jaap

Hi,

Dank voor je tip. Ik heb RAL9003 gekozen voor de posten en deuren met witte muren. Mijn woning is een jaren 30 appartement van 75m2. De eerste posten zijn gedaan, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Groeten,
Jaap