Muren Stucen en Sauzen

Muren stucen voor sauzen. Zelf houd ik van strakke wanden voorzien van goed en strak sauswerk. Strakke wanden geven duidelijkheid en tevens hierdoor rust in je woning. Daarnaast wil ik graag snel resultaat zien. Hoe knap je een woning op en is het nodig om je wanden te voorzien van nieuw glad en strak stucwerk? Muren Glad Stucen

Veel muren in oude panden zijn vaak niet strak.  Wanneer je wanden niet strak zijn is het zeker raadzaam om je muren opnieuw te stukadoren. Ik denk dat dit het geld zeker waard is. Naast dat jezelf veel meer plezier van je woning hebt. Zal een eventuele nieuwe bewoner ook bereid zijn meer voor je woning te betalen.

Ik zie veel stukadoorsbedrijven adverteren met goedkope prijzen per m2. Als je dan verder kijkt zie je dan dat het gaat om fijn schuurwerk. Muren strak en glad stucen om deze later te sauzen is ander werk. Dit vergt gewoon net even wat meer tijd. Natuurlijk kan er wat prijs verschil zijn maar ga niet voor fijn schuurwerk als je eigenlijk houdt van strakke wanden. Bespaar hier dan niet op.

Zoals ik eerder al schreef “Geef het een likje verf en het lijkt als nieuw”. Is ook zo met het sauzen van je muren. Omdat ik het zelf graag snel en in een keer goed aanpak maak ik altijd gebruik van een professionele verfspuit. Dit gaat sneller is mooier en tevens veel leuker om te doen. Uiteindelijk moet het toch leuk blijven niet waar.

Ben je ook van de snelle aanpak en wil je in een dag je hele woning sauzen? Misschien is de semi professionele latex verfspuit (Wagner PowerPainter 60 SET) iets voor jou.

Meer Artikelen

  • 64
    Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze geeft duidelijkheid Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze. Sinds 1980 is Berty werkzaam als allround stukadoor. Wesley vond dit altijd al een fascinerend vak. Vanaf jonge leeftijd, ging Wesley met Berty mee naar de bouw en mocht hij kleine klusjes uitvoeren. Toen Wesley de leeftijd had van…
    Tags: de, stucadoor, stucen, laten, stukadoor, wanden, per, prijzen, muren, m

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op

goed om te weten voor als iemand zijn muren op deze manier wilt afwerken.