Patroontegels Keuken Vintage

Patroontegels keuken. Steeds vaker zie je deze leuke patroontegels in de keuken op de achterwand. Van oorsprong voornamelijk Portugese tegels en Marokkaanse tegels. Naast deze oorspronkelijk traditionele patronen, is het de Vintage stijl waar veel naar gezocht wordt. Waar vindt je deze Portugese en Vintage en waar kun je dit kopen? Hieronder enkele gave voorbeelden in de keuken.

Keramische patroontegels en motieftegels in patchwork
Keramische patroontegels en motieftegels

Patroontegels Keuken Vintage  en Portugese Patchwork

Niet alleen het type Vintage of Portugese tegel is steeds gewilder in de keuken als achterwand. Ook de manier waarop het gelegd wordt. Denk aan verschillende patronen en kleuren voor een ontzettend speels effect. Erg mooi in combinatie met een strakke keuken en ook zeker voor de landelijke type keuken. Het heeft alles te maken met het in huis halen van de mediterrane sfeer. Dit geld voor zowel de strakke als de landelijk moderne keuken.

Portugese Patchwork Tegels Achterwand Keuken
Portugese Patchwork Tegels Achterwand Keuken

Voorbeelden van Patroontegels en Vintage tegels in de keuken.

Zoals voor veel mensen geld zegt een plaatje meer dan duizend woorden. Met name als het gaat om een goede sfeerimpressie te krijgen. Daarom heb ik hier enkele leuke voorbeelden van tegels waarbij je vast al een hele goede indruk krijgt. Natuurlijk adviseer ik je om hierna de tegels in het echt te bekijken. Kleuren op afbeeldingen en op scherm kunnen altijd afwijken. Waarschijnlijk wist je dit al en is dit overbodig je nog te vertellen.

Patroontegels Keuken Vintage Stickers
Patroontegels Keuken Vintage Stickers

Waar worden deze tegels vooral vandaan gehaald

In Nederland zijn er veel tegelwinkels die je een ruim aanbod aan tegels kunnen laten zien. Maar wil je echt gaan voor deze Portugese Vintage uitstraling, neem dan een kijkje bij de Tegelaer in Oostwold gem. Leek. Dit is een winkel gespecialiseerd in deze tegels. Veel keukenzaken sturen hier hun klanten naar toe om uit een ruim assortiment aan Portugese en Vintage tegels te kiezen.

Portugese Vintage Tegels
Portugese Vintage Tegels

 Vintage tegel stickers

Een goedkope manier maar toch heel leuk voor de mensen met een huurhuis, is het aanbrengen van Vintage tegel stickers. Kwalitatief natuurlijk niet zo goed als echt maar geeft toch al een hele leuke sfeer. Prima voor de mensen met een huurhuis. Ben je benieuwd waar deze stickers verkrijgbaar zijn? Let het me weten! Contact

Meer Artikelen

  • 10000
    Wat zijn Marokkaanse tegels? Marokkaanse tegels zijn voornamelijk patroon tegels. Zo heb je de Marokkaanse handgemaakte Zelliges. Het mooie aan dit type tegeltjes is dat ze niet strak zijn en daardoor heel leuk effect geeft. Wel vind ik het dan jammer als je de voegkleur nagenoeg gelijk is als de…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op