Portugese Tegels Badkamer

Portugese Tegels Badkamer. We krijgen vaak de vraag, “Zijn de echte Portugese Tegels wel geschikt voor in de badkamer..?”. Het antwoord hierop is simpel. “Portugese Tegels zijn absoluut geschikt voor in de badkamer”

Badkamer Portugese Tegels Zwart Wit

Portugese Tegels Absoluut geschikt voor in de badkamer.

Wel is een Portugese Tegel gevoeliger voor zuren dan een keramische tegel. Werk dus zeker niet met schoonmaakazijn. Dit kan de cementtoplaag aantasten. Gelukkig is de toplaag van een cementtegel redelijk dik en is eventueel schade ook weer goed op te lossen. Je moet alleen wel weten hoe dit dan moet. Gelukkig kunnen we u bij de Tegelaer dan voorzien van het juiste advies.

Portugese Tegels Badkamer
Portugese Tegels Badkamer

De badkamer hierboven is voorzien van keramische vloertegels en Portugese Tegels. Zo te zien een hele mooi combinatie. Ook zeker een tip om te doen. Zowel een combinatie op de vloer als aan de wand. Wat mij heel erg opvalt is dat veel mensen in hokjes denken.

“Een vloertegel is voor de vloer en een wandtegel is voor de wand”

Dat is wel degelijk zo, alleen een vloertegel kan natuurlijk net zo goed aan de wand. Dat is wat heel veel mensen lijken te vergeten. Op deze manier beperk je voor jezelf een ontwerp vrijheid.

Een tip van de Tegelaer:

Vloertegels kunnen ook aan de wand!

Portugese Tegels 20x20 Tegelaer
Portugese Tegels 20×20 Tegelaer

We zien ook steeds meer patchwork terug in de badkamer. Heel leuk maar kan een eenvoudige patroontegel ook mooi zijn? In onze ogen is dit nog steeds heel mooi. Wel is het leuk om verschillende Portugese Tegels te bestellen per stuk. Je kunt zo heel makkelijk zelf een Patchwork patroon maken van Portugese Tegels. Bij de Tegelaer hebben we leuke tips om je hierbij te helpen. Vraag dan naar voorraad tegels die per stuk te verkrijgen zijn. Prijs: €5,-/st. Portugese Tegels Badkamer

Meer Artikelen

  • 70
    Portugese tegels in keuken. We blijven ze steeds weer terug zien. Ik heb het over de Portugese Tegels in de keuken. Portugese tegels zijn geschikt voor een keuken vloer en kunne tevens dienen als keuken tegels voor de achterwand.  Portugese tegels zijn er origineel "Cementtegels" en in de keramische variant.…
    Tags: de, portugese, tegels, voor

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op