Portugese tegels in keuken

Portugese tegels in keuken. We blijven ze steeds weer terug zien. Ik heb het over de Portugese Tegels in de keuken. Portugese tegels zijn geschikt voor een keuken vloer en kunne tevens dienen als keuken tegels voor de achterwand.  Portugese tegels zijn er origineel “Cementtegels” en in de keramische variant. In plaats van een cementtegel is de nieuwe variant Portugese Tegel verkrijgbaar in een composiet variant. Hierbij is het cement vervangen door een gepigmenteerde composiet.

Portugese tegels in keuken Voorbeelden

Portugese Tegels in Keuken 20x20
Portugese Tegels in Keuken 20×20 of gewoon in vinyl.

Een hele mooie vloer als je het mij vraagt. De vloer die je in de afbeelding hierboven ziet is geen echte Portugese vloertegel. Het is een vloer van vinyl. Heel leuk voor als je niet het budget hebt voor een echte Portugese Cementtegel.

Portugese Tegels in Keuken Achterwand Kleur
Portugese Tegels in Keuken Achterwand Kleur

Hierboven zie je een originele handgemaakte Portugese cementegel. In plaats van deze op de vloer te plaatsen zie je dat het ook heel mooi staat als wandtegel. De dikte van deze cementtegels zijn ca. 15 tot 20 millimeter. Houdt hier bij de montage dus even rekening mee.

Portugese Tegels in Keuken
Portugese Tegels in Keuken

Hier zijn er verschillende soorten Portugese tegels in een Patchwork. Erg gaaf en misschien kun jij ze op de kop tikken voor een leuk prijsje. Ga dan naar de Tegelaer

Portugese tegel in keuken vloer en wand
Portugese tegel in keuken vloer en wand

De Portugese Vloer tegel is hier deels als accentmuur doorgetrokken in de keuken achterwand. Is dit mooi? Ik vindt het super en zou dit juist veel meer willen zien? Ben jij op zoek naar een winkel voor met Portugese Tegels? Zowel de originele handgemaakte Portugese cementtegels als de keramische en de composiet variant? Ga dan snel naar de Tegelaer in Oostwold. hier vind je ze allemaal. Veel winkel plezier alvast. Ik hoop dat je snel vind wat je zoekt.

Portugese Tegels met Keramisch Parket
Portugese Tegels met Keramisch Parket

Meer Artikelen

  • 88
    Portugese Tegels Inspiratie. Portugese tegels zie je ook in Nederland heel veel voorkomen. Portugese Tegels werden voorheen bijna altijd uitgevoerd op de traditionele manier. Nu zien we ook veel keramische Portugese patroontegels. De Portugese tegels die op de traditionele manier worden gemaakt worden ook wel Cementtegels genoemd. Keramische Portugese Tegels…
    Tags: portugese, tegels, de, keuken, voor

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op