Portugese Tegels Outlet

Portugese Tegels Outlet waar vind je die eigenlijk? Bij mijn weten is er niet iets zoals een Outlet in Portugese tegels. De meeste Portugese tegels behoren toch wel tot de exclusieve tegels. Wel ken ik een paar hele leuke alternatieven op dit soort Portugese tegels.

Portugese Tegels Outlet
Portugese Tegels Outlet of een goedkoop alternatief

Portugese Tegels Outlet? Het voordelige alternatief van Handyfloor

Bovenstaand oogt toch een heel mooi en goedkoop alternatief op de originele Portugese Tegel.  Nee deze zijn niet handgemaakt van cement, marmerpoeder en pigmenten. Nee dit is PVC Klik Laminaat. Voor meer informatie heb ik hier de link voor je van Handyfloor. Ik ben heel benieuwd wat je van dit alternatief vindt. Wel dient bij dit type vloer goed geëgaliseerd te worden. Succes en laat je mening achter! Tot snel!

 Flexxfloors Portugese Tegels

Ook Flexxfloors biedt een PVC-VLOER assortiment in Portugese Tegels. Deze tegels zijn voornamelijk gebaseerd op de collectie van Castelo. Ga naar Flexxfloors voor meer info over dit type vloer.

Portugese Tegels Outlet Winkel
Portugese Tegels Outlet Winkel

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Portugese Tegels. Waren de Portugese tegels vroeger voornamelijk van cement gemaakt, zie je nu echt juist een trend richting de keramische Portugese Tegels. Veel minder gevoelig en makkelijker te leggen voor de vakman. Daarnaast zie je ook wel meer Portugese Tegels in een Vintage stijl. Erg mooi in mijn beleving. Er…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op