Portugese Tegels Toilet

Portugese Tegels Toilet. Ben je bezig met een nieuw toilet en zou je hierbij willen gaan werken met een Portugese Patroontegel? Goed idee! Als je het aan mij zou vragen. Een Portugese Tegel in het toilet kan altijd en past in elk interieur. Hier voor jou de meest gave toiletten waarbij Portugese Tegels toch echt wel centraal staan. Portugese Tegels in Hal en Toilet

Portugese Tegels Toilet Inspiratie en Voorbeelden

Portugese Tegels Toilet en Kleine Badkamer
Portugese Tegels Toilet en Kleine Badkamer

Portugese Tegels zijn ook heel leuk voor als accent achter je toilet. Zo geeft het de ruimte net even iets meer dynamiek. De mooie diepe kleuren van dit type tegel geven de ruimte in elk opzicht een vakantie gevoel. Niet alleen in het toilet is het leuk om Portugese Tegels te gebruiken, de meeste Portugese Tegels zijn namelijk ook heel geschikt voor in de badkamer.

Portugese Tegels Toilet Vintage
Portugese Tegels Toilet Vintage

De laatste tijd zie ik steeds meer leuke vintage Patroontegels in het toilet. Licht grijze Vintage patroontegels zijn echt helemaal in en goed te combineren met strakke witte wanden. Gebruik daarom mat of glans gerectificeerde wandtegels. De tegels komen er op deze manier nog beter naar voren.

Portugese Tegels Toilet Badkamer Beton Cire Micro Cement
Portugese Tegels Toilet Badkamer Beton Cire Micro Cement

Houdt je niet van standaard grijs? Naast een gekleurde Portugese Tegelvloer vind je dit vast toch heel mooi. Kleuren komen naar tinten zoals wit en grijs meestal veel beter tot hun recht. Daarnaast kan je dan elke kleur toepassen in je ontwerp. Word jij hier vrolijk van? Ik wel!

Portugese Tegels Toilet
Portugese Tegels Toilet Bestellen

Veel mensen vinden dat kleine ruimtes licht van kleur moeten zijn. Ze kiezen voor een donkere vloer en witte wanden. Ze leggen het accent op de vloer waardoor het nog kleiner oogt. Een tip is om de kleur door te trekken in een van de wanden als accentmuur. Een manier die ik zelf vaak toepas is om contrasten tussen vloer en wand zo minimaal mogelijk te houden. Een zwarte vloer betekent dus ook de wanden zwart. Leg het accent enkel op het toilet en je toilet zal er echt veel groter uitzien.

Portugese Tegels Toilet Patchwork Vloer Met Witte wandtegels en Nis
Portugese Tegels Toilet Patchwork Vloer Met Witte wandtegels en Nis

Strak gecombineerd met Portugese Tegels in Patchwork. Erg leuk in bovenstaande afbeelding deze combinatie van tegels. De vloer komt tevens terug in de Nis. Een erg leuk idee als je het mij vraagt.

Meer Artikelen

  • 77
    Portugese tegels in keuken. We blijven ze steeds weer terug zien. Ik heb het over de Portugese Tegels in de keuken. Portugese tegels zijn geschikt voor een keuken vloer en kunne tevens dienen als keuken tegels voor de achterwand.  Portugese tegels zijn er origineel "Cementtegels" en in de keramische variant.…
    Tags: de, portugese, tegels, vloer, voor

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op