Rak Surface Ash 60×60 Tegels

De Rak Surface tegels doen het goed maar waarom eigenlijk?

De naam Surface zegt het al. De Rak Surface vloertegels zijn qua kleur van deze tijd en tevens ideaal voor zowel woonkamer, badkamer als in de keuken. Veel donkere tegels met een mat oppervlak zijn erg gevoelig voor vuil en kalk. De Rak Surface Ash en Night zijn best donker terwijl ze veel minder gevoelig zijn voor vuil en kalk vlekken. Ze zijn dus veel makkelijker schoon te houden. Tevens biedt deze Surface serie ook genoeg grip in de badkamer zodat je veilig kunt douchen. Kortom een hele geschikte vloertegel voor zowel vloer als wandtegel. Leverbaar in 60×60 cm 30×60 cm en in de stroken 5x10cm, 10x60cm en 15×60 cm. De stroken trouwens zitten al voorverpakt in een mix van ca. 1,08 m2. Ideaal ook voor in een badkamer of tegen de achterwand van je toilet.

De Surface collectie is onderverdeeld in koele en warme kleuren als in Natural en Lapato. De Natural is de matte en de Lapato de glanzende.

rak-surface-tegels-kleuren

Rak Surface Sand, Rak Surface, Rak Surface Bisque, Rak Surface Earth, Rak Surface Charcoal, Rak Surface Copper, Rak Surface Off White, Rak Surface Cool Grey, Rak Surface Mid Grey, Rak Surface Ash, Rak Surface Night

Kortom de Surface doet het goed in woonkamers, badkamers en keukens omdat ze makkelijk in onderhoud zijn, ze leverbaar zijn in koele en warme kleuren, ze tevens grip bieden en leverbaar in de meest gangbare formaten 60x60cm 30x60cm en de stroken.

Rak Surface Cool Grey

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op