Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze

Stukadoorsbedrijf koetze van tg wonen Utrecht

Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze

Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze van tg wonen

Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze geeft duidelijkheid

Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze. Sinds 1980 is Berty werkzaam als allround stukadoor.
Wesley vond dit altijd al een fascinerend vak. Vanaf jonge leeftijd, ging Wesley met Berty mee naar de bouw en mocht hij kleine klusjes uitvoeren.
Toen Wesley de leeftijd had van 15 jaar is hij de stukadoorsopleiding op Gildevaart gaan doen. Eerst heeft Wesley een aantal jaar bij een werkgever gewerkt. Sinds 2006 is Wesley zelfstandig ondernemer geworden. En zijn vader en zoon samen gaan werken als een vakkundig team.

Voordat wij aan een opdracht beginnen, wordt de klant goed geïnformeerd over de mogelijkheden, kosten en de tijdsduur van de opdracht. Vaak wordt er samen met de klant op locatie gekeken wat de mogelijkheden zijn en zullen wij de mogelijkheden met de klant bespreken. Hierbij wordt de klant ook geadviseerd over een passende oplossing voor de betreffende locatie. Alle werkzaamheden worden tot in de details vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning wordt samen met de klant doorgenomen en vastgelegd. De klant weet dus in alle gevallen waar hij aan toe is en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vraag een offerte aan!

Muren laten stucen Utrecht / Stucadoor prijzen per m2 / Stucadoor Utrecht / Stucadoorsbedrijf Koetze / Stucadoorsbedrijf Utrecht / Stukadoor Utrecht / Stukadoorsbedrijf Utrecht Koetze / Wanden laten stucen Utrecht by

Meer Artikelen

  • 10000
    Een strak gestucte woonkamer geeft veel rust. Daarnaast kun je strak met combineren met robuuste elementen zoals gebinten in woonboerderijen. Juist door het strakke stucwerk leg je de nadruk meer op kleur of aanwezige contrasten. Denk aan het zwarte lijstje, de groene planten of gewoon het zwarte snoer van je…

Geef je mening

  Subscribe  
Abonneren op