Tegels Taupe kleur

Je wilt geen grijs wit, geen beige bruin maar een taupe. Nu ben je misschien bezig een kleur uit te zoeken voor je wanden en dat is lastig als je niet precies weet welke kleur taupe tegel er op de vloer komt. Daarom hier enkele taupe tegels voor je op een rijtje.

Om te beginnen is Taupe een leverkleur. Ook wel een warm grijs, bruin grijze kleur. Heel goed te combineren met beige kleuren en off beige/off grey kleuren.

De meeste tegels moet je echt met eigen ogen zien. Vanaf een plaatje of een afbeelding kan het totaal anders ogen. Dit komt door schaduweffecten, schermresoluties, etc. Merken die je zeker moet bekijken voor taupe tegels:

Rak Earthstone:

rak-earthstone-tegels

Rak Earthstone tegels zijn leverbaar in 30×60 – 60×60 – Stroken uitvoering

Mosa Beige Brown Collectie kleuren:

mosa-beige-brown-tegels

De Mosa Beige Brown collectie is leverbaar in vele maten zoals: 30×30 – 30×60 – 60×60 -75×75 – Mozaïeken – XXL Tegels.

Mosa Greys Collectie:

mosa-grey-collectie-tegels

De Mosa Beige Brown collectie is leverbaar in vele maten zoals: 30×30 – 30×60 – 60×60 -75×75 – Mozaïeken – XXL Tegels.

Je ziet er zijn veel mogelijkheden op het gebied van taupe kleur tegels. Het zijn kleine tinten die het net even beter doen passen bij jou thuis. Vraag een monstertegel aan zodat je op basis van je eigen verlichting thuis de juiste keuze kan maken.

Tip: Nadat je een taupe kleur tegel hebt gevonden wil je ook weten welke kleur voeg hier het beste bij past. Qua voeg donkerheid voor een vloer zou ik niet lichter gaan dan de Grijs van eurocol. Dit om praktische redenen vooral. Eurocol heeft ook een grijze bruine voeg. Zij noemen dit een Buxy voeg. Zeker wanneer je een onopvallende voeg wilt, zou ik als ik deze kleur zeker bekijken bij een tegel specialist.

1
Geef je mening

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Damla

Hallo waar kan ik die tegels kopen hierboven