Tegelverf voor de badkamer. Is dat er?

Tegelverf voor de badkamer. Bij het opknappen van een badkamer denk je toch al snel aan het slopen van oude lelijke tegels en het plaatsen van nieuwe moderne tegels. Toch wil ik je vertellen dat dat niet eens perse hoeft. Je kan tegels namelijk ook gewoon verven in elke gewenste kleur. Hiermee bespaar je niet alleen op tegels maar ook op sloop- en arbeidskosten.

Het geld dat je hiermee bespaart houdt je over voor de inrichting van je badkamer. Denk aan een badkamermeubel, badkamerspiegel of andere gave badkameraccessoires. Wellicht heb je nu zoiets van “Ja dit is wat ik wil!”. Dan is het nu tijd om je te vertellen met welke verf je dit kan doen.

Tegelverf voor de badkamer hoe doe je dat

Tegels verven kun je het beste doen nadat je alles schoon en vetvrij hebt gemaakt.  Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Histor ontvetter. Maak eventeel het oppervlak iets ruwer door een fijn schuurpapier bijvoorbeeld. Hierna pak je de Histor tegelverf of de Flexa Tegelverf in de juiste kleur en schildert je badkamer in de juiste kleuren.

Heb je vragen of wil je je badkamer laten verven? Laat het me dan gewoon weten! Succes alvast!

Tip: Histor en Flexa hebben gewoon een speciale tegelverf. Dit kun je bijna in elke bouwmarkt gewoon kopen. Helemaal niet moeilijk dus!

Hier enkele inspiratie foto’s van badkamers.

Tegelverf voor badkamer
Tegelverf voor badkamer met sfeerverlichting.
Badkamer Tegelverf Hister of Flexa
Badkamer Tegelverf Hister of Flexa. Zie ook wat wandverlichting doet in een badkamer.
Badkamer verven met Tegelverf
Badkamer verven met Tegelverf

 

 

Meer Artikelen

  • 10000
    Behang voor in de badkamer. Je badkamer behangen in plaats van tegels of stucwerk? Ik krijg vaak de vraag of er ook een behang is speciaal voor badkamers. Allereerst kan het zeker. Het heeft een aantal voordelen want het is goedkoper dan tegels.  Wel dient de basis van de badkamer…

2
Geef je mening

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Nancy Theunisse

Beste Thomas, mooie site, chapeau! Sedert enkele weken ben ik naarstig opzoek naar een mooie tegelverf voor mijn beige badkamertegels. Ik twijfel nl enorm, alle vb die ik vind op internet, zijn het voor mij net niet. Een mooie betonkleur bijv. spreekt mij veel meer aan, bestaat deze ook? Of misschien heb je een ander idee? De vloer is whitewash eiken. Wirlpool, toilet wit, deur en het meubel koloniaal bruin, blad meubel creme marmer. De tegels komen 3/4 tot plafond, zijn mat creme gevlekt grijs/licht bruin en erboven creme/wit gestuukt. Ik dacht tegels te kleuren in lichte betonkleur en het… Lees verder »